×
3.30. szombat 23:00 → Egész ház
CRIME w/ SHOKI287
☣️ A következő CRIME még hangosabb és felszabadultabb lesz (ha ez egyáltalán lehetséges), hisz SHOKI287 csatlakozik hozzánk. Amikor a berlini származású előadó épp nem az erotikus fantáziáiról, a modern női egyenjogúságról és az ördöggel való mámoros táncairól rappel, akkor ezeket az energiákat őrült DJ-szettekben vezeti le. A Tiefbasskommando nevű hiphop-kollektíva tagjaként ismert, latex maszkot viselő rapper és DJ azt pörgeti, amire ő maga is szívesen táncol: gyors techno, trance és rap kiadványainak remixei, utóbbit mikrofonnal a kezében. Akárcsak rap videóiban, SHOKI287 jelenléte szabad játékosságot sugároz, a gyors ütemeket pedig anarchikus, szexpozitív performativitással és egyenes underground attitűddel kombinálja. Miután Németország-szerte meghódította a klubokat és a fesztiválokat, sőt még a Pride Berlinen is fellépett, itt az ideje, hogy a Turbinában is elbűvöljön minket.
Ezúttal az egész Turbinát befoglaljuk, a nagyteremben $hoki és rezidenseink: CRIME és Hexcode mellett a NoFear tündér, Akác is játszik majd, míg a klubszobában Ipar, Szoliver és Third 2hift tartják a magasfeszültséget.
⛔ Szexizmus, rasszizmus, queerfóbia, zaklatás, nem kívánt fogdosás, vagy bármilyen gyűlölet szigorúan tilos és azonnali kitiltást eredményez az eseményről!
👁‍🗨 LINE UP 👁‍🗨
| Main room |
| Club room |
Jegyvásárlás
➰ JEGYEK ➰
Early bird – 3000 Ft
Presale 1 – 4000 Ft
Presale 2 – 5000 Ft
Normal – 5500 Ft
Facebook esemény

Közelgő események