×
4.27. szombat 19:00 → Klubszoba
YEWO, Képlet, moszkvatér buli
YEWO: A YEWO csapata 2020 óta vegyíti a klasszikus és progresszív rock elemeit a modernebb elektronikus hangzásokkal. A lüktető ritmusok, eklektikus színpadi mozgással vegyítve autentikus és energikus koncertélményt nyújt a hallgatóságnak!
Képlet: A szegedi Képlet zenekar már 4 éve rúgdossa az ország különböző deszkáit energikus hard rock és dallamos rock számaival. Tavaly jelent meg első nagylemezük „Talált Tárgyak Osztálya” címmel, melyet a pesti közönség első ízben hallgathat meg teljes egészében a mostani koncerten. Hangzásuk és energiájuk erőteljes és vad bulit ígér minden zenekedvelőnek és vad headbangernek.
moszkvatér: A moszkvatér két éve működő zenekar, melyben 5 fiatal világa keveredik. A színpadon hihetetlen energiákat mozgatnak meg, így garantált a hangulat, ami egy éjszakai koncertélményhez kell. Báljaik állandó résztvevői közül csak egy párat említve: meg nem komponált színpadi koreográfiák, artikulált és kevésbé artikulált üvöltözés, órákig fejtegetett gitárszandok és indokolatlan ritmusképletek. Zenéjük egyedi módon ötvözi az alternatív világot a blues-rock műfajjal, eme fúzióval ösztönözve mozgásra a közönséget, melynek köszönhetően ember nem marad a talpán.
Jegyvásárlás
JEGYEK:
Early bird: 2000 Ft.
Elővétel: 2500 Ft.
Helyszíni: 3000 Ft.
Facebook esemény

Közelgő események