×

Kapcsolat

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.

Általános:
info@turbinabudapest.hu

Koncertszervezés:

Facsády Orsolya

facsady.orsi@turbinabudapest.hu

Elektronikus zene:

Kurucz András

andras@turbinabudapest.hu

Kulturális rendezvények:

Bán Gabriella

gabi@turbinabudapest.hu

Céges rendezvények, bérlés:

Mihalik Ábel

abel@turbinabudapest.hu 

Nemzetközi rendezvények

Csuka Márton

marci@turbinabudapest.hu

Sajtó, kommunikáció:

Balogh Bettina

balogh.bettina@turbinabudapest.hu

Panasz:

panasz@turbinabudapest.hu

Talált tárgyak:

lostfound@turbinabudapest.hu

Asztalfoglalás:

asztalfoglalas@turbinabudapest.hu

Tel.: +36/30-501-6410 (Nyitvatartási időben hívható!)

Hétfő – ZÁRVA

Kedd ZÁRVA

Szerda – ZÁRVA

Csütörtök – ZÁRVA

Péntek – 19:00 – 06:00

Szombat – 19:00 – 06:00

Vasárnap – ZÁRVA

Tömegközlekedéssel a 4-es 6-os és a 72-es villamos, valamint a 9-es busz Harminckettesek tere megállójától és a 4-es metró Rákóczi téri megállójától is pár perc sétával megközelíthető.

Rólunk

 

 

A Turbina Kulturális Központ egy új, művészeti- és közösségi tér Budapest VIII. kerületében. A háztömb 1300 négyzetméterén megférnek egymás mellett a legkülönfélébb zenei műfajok képviselői, jógaórák és kiállítások, kézműves vásárok lusta vasárnapi brunchokkal egybekötve, vagy éppen formabontó nappali bulik.

A Turbina csapatának célja, hogy egy olyan, sokszínűségével hiánypótló, teljes mértékben nyitott és befogadó közösségi teret hozzon létre, ahol bárkinek alkalma adódik kísérletezni, új impulzusokat kapni és hasonló gondolkodású emberekre találni. Vegán bisztrónk tökéletes helyet szolgáltat napközbeni találkozókhoz, megbeszélésekhez vagy co-workinghez, két koncerttermünkben pedig a hét hét napján programok várnak. A Turbina egyik egyedisége, hogy az épületkomplexum tudatosan azokra a funkciókra lett kialakítva, amiket jelenleg betölt, így garantáltan magas színvonalú rendezvényeknek tud otthont adni. A háttérben dolgozó, rendkívül sokoldalú tapasztalatokkal rendelkező, elhivatott stábnak pedig feltétlen szándéka, hogy a Turbina eseményei visszatükrözzék ezt a sokoldalúságot, és teljes mértékben kihasználják a hely nyújtotta lehetőségeket. Szeretnénk ha kulturális programjainkkal segíthetnénk célközönségünknek új perspektívából szemlélni a szórakozás és a kikapcsolódás budapesti alternatíváit és reméljük, hogy a nálunk szerzett tapasztalatok után a Turbina falain kívül is bátrabban látogatnak el nem mindennapi programokra.

 

TEREK

Nagyterem: Egy 450 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális koncert,- parti,- és konferencia termet alakítottunk ki a Nagyteremben. A helyiség üveg felülvilágítói lehetővé teszik, hogy igény esetén természetes fényt tudjunk a terembe juttatni.

Klubszoba: egy 120 fő befogadására alkalmas hangszigetelt terem, melynek célja, hogy a hét hét napján helyszínt biztosítson koncerteknek, elektronikus zenei rendezvényeknek és egyéb kulturális programoknak.

Mindkét koncertterem teljes mértékben hangszigetelt.

Hátsó, utcafronti és emeleti épületrészek: Az összesen több mint 700 m²-es területen találhatóak kiállítótereink, vegán bisztrónk, valamint ezek mellett bérelhető területeket alakítottunk itt ki.