×
6.03. péntek 19:00 → Nagyterem
Onra (FR)
vendég: Cadik, Aminon, Ezial&Buku, Blaize (WAVY)

ONRA

Onra rendhagyó, orientális hatásokkal megfejelt hip-hopját távol-keleti utazásai ihlették. A francia beatmaker minden ütemével egy adott helyet, illatot, ízt idéz vissza, zenéjének a kiszámíthatatlansága valójában az egzotikus országok fáradhatatlan pezsgését örökíti meg. Június elején a Turbinában reptet minket távoli tájakra!

 

CADIK

A budapesti zenei élet kultikus és megkerülhetetlen alakja, több mint 25 éve van a pályán.
Bár művészete a dub és a hiphop gyökereiből táplálkozik, képes folyamatosan megújulni, és mindig az innovációra helyezi fókuszát. Zenei jövőkutató, jó érzéke van a közeledő trendek és tehetségek felismerésében, követésében. Sokszor az általa képviselt stílusok experimentális – nem lineáris – oldalát prezentálja mixeiben, kiadványain.
Nagyon sokoldalú, nemzetközileg is elismert beatmaker. Különböző műfajokban készített már produceri anyagot, többek között a detroiti hip hop szcéna nagyjai (Slum Village, Black Milk, Blu) is közreműködtek lemezein.

AMINON, EZIAL&BUKU, BLAIZE (WAVY)

A Budapestet jelenleg a legfrissebb rezgésekkel ellátó hip-hop kollektíva, a Wavy tagjai is képviseltetik magukat az estén. A főként lo-fi, garage és house vonalon manőverező srácoktól érkező áramlatokra mindenképp érdemes lesz figyelni a jövőben – a Turbinában most Aminon live, valamint Ezial&Buku és és Blaize hip-hop szettjét csíphetitek el tőlük.

Jegyvásárlás

Early Bird

3000 FT

Elővétel I.

3500 FT

Elővétel II.

4000 FT

Facebook esemény

Közelgő események