×
2.19. szombat 19:00 → Nagyterem
Új Táncház – kollektív mozgáskísérletek
Dorota, Jü, Qiyan, DYMS témákra

Összeérni látszik a Dorota, Jü, Qiyan, Decolonize Your Mind Society zenei munkássága.
A koncertjeinken táncolnak az emberek. Ráadásul sokan. Néha összehangoltan, egyszerre. Ezt az élményt szeretnénk tovább hangolni mozgásművészetben érdekelt, érintett, és táncolni vágyó emberekkel. Elindítottuk az Új Táncház műhelyt, ahol kollektív mozgás és zenei kísérleteken dolgozunk. Egy vezetett, részben irányított és improvizatív folyamatokba rendezett tánczenei eseményt képzeltünk el, egységbe gyúrva a közönséget az előadókkal. Teret kínálunk arra, hogy új közös tudás alakuljon ki, amit a későbbiekben együtt fejleszthetünk tovább. Ez egy nyitott kísérlet első felvonása. Az eseményen többek között Dorota, Jü, Qiyan és Decolonize Your Mind Society számok átdolgozása fog megszólalni, az együtt mozgást pedig táncos barátaink vezetik majd.

Közreműködők:
Ágoston Béla, Ajtai Péter, Bitó Katalin, Borsos Luca, Makkai Dániel, Mészáros Ádám, Lévai Viola, Porteleki Áron, Raubinek Lili, Somló Dávid, Szász Zsófia, Szelevényi Ákos, Vavra Júlia.
A tömeghatást ezúttal max. 200 ember részvétel képzeljük el. Együtt kezdjük el, és együtt hagyjuk abba.

A program a Placcc Fesztivál és a Műhely Alapítvány támogatásával jön létre.

Jegyvásárlás

Jegyár:

3000 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események