×
10.23. hétfő 14:00 → Egész ház
Turbinédzser
Legyen a Turbina ezúttal a tiniké!
Itt a helye minden fenevadnak és öröklázadónak október 23.-án, hogy együtt tomboljunk kedvenc szórakozóhelyünkön, amely napközben átvedlik kamasz sztárok színhelyévé.
Czirják Erika író, Labancz Dani pszichológus és Mehringer Marcell énekes eszmecserére invitálnak minket a social media hatásairól, illetve a tudatos mobilhasználatról. A Holdongolf Projekt standuppal érekzik hozzánk, ameddig The Free Four zenekar, illetve a Street Sixteen együttes rockolják be a házat.
PROGRAM
KERT
14:00-15:00 Czirják Erika író játékos foglalkozása a tudatos mobilhasználatról
Mobil-mesék: Félsz, hogy az okoskütyük a te gyermekedet is teljesen beszippantják? Felelős szülőként tökéletesen tudod, hogy az online eszközök nagyon hasznosak, de azt is, hogy könnyen elragadhatnak bennünket a való világtól. A Mobil-mesék izgalmas, színes és tanulságos történetei abban segítenek neked, hogy a gyermekedet támogatni tudd az online és a való világ egyensúlyának megtalálásában. A történetek útmutatást és kapaszkodót kínálnak, miközben a gyermekek megtanulhatják kontrollálni saját eszközhasználatukat.
15:00-15:30 Mehringer Marcell és Labancz Dani (pszichológus) beszélgetése a social média hatásairól.
KISTEREM
15:30-16:30 The Free Four zenekar
Ez a menő rockegyüttes három, 9-11 éves gyerekből áll, akik már most profi előadóművészek! A Free Four nevet a Pink Floyd ihlette, basszusgitárosuk, Guy Pratt pedig a „tweens” egyik támogatója! Ismert pop- és rockdalok sajátos feldolgozását, valamint saját szerzeményeket játszanak.
A The Free Four együttes 2020 szeptemberében kezdte el a közös munkát. A mostani felállásnak három állandó tagja Németh Dalma ( ének), Földi Levente (gitár), Földi Gergely (dob), emellett lehetőséget biztosítanak más fiatal, tehetséges zenészeknek is a bemutatkozásra. Az együttes célja, hogy az élő rockzenét lendületes, fiatalos hangszerelésben a korosztályukkal megismertessék. Rohamos fejlődésüket, mind egyéni, mind zenekari szinten három rendkívüli zenésznek köszönhetik, ők Kovács Botond (Boti), Kolosai Ferenc (Feco) és Papp Dávid (Page) akik az Antares együttes tagjai.
Hangzásviláguk a popzenére is kiterjed, mégis a rock világa határozza meg a főbb irányvonalat.
BISZTRÓ
16:45-17:55 Holdongolf Projekt: Felül a gálya – zenés standup
Felül a gálya -Petőfi 200- (a Holdongolf Project zenés standup előadása)
„Habár alul a víznek árja”, ám a mai gályák már nem is azok a süllyedős fajták. Olyan biztosan ülik meg a hullámokat, hogy talán nincs is olyan tengeri vihar, mely a mélybe sodorhatná őket.
És hol van most Petőfi? Nincsen se Pilvax, se márciusi ifjak, de különben is, messze van már az a 19. század. Maradt nekünk a humor, meg a szövegek – és visszaemlékezések tömkelege.
Ezeket felhasználva alkotta meg ezt a zenés estet Kathy Zsolt színész, Petruska András gitárvirtuóz, és Maszkura (Bíró Szabolcs) harmónikaművész. Az esten vár továbbá az a Petőfi, aki egy fokkal közelebb áll a valósághoz, és ezáltal hozzánk is.
NAGYTEREM
18:00-19:00 Street Sixteen zenekar
A Street Sixteen zenekar koncertjén most is nagy hangulatra számíthatsz, a három fiú mindent bedob, hogy jól érezd magad! Lesz Muse, Nirvana, The Beatles, Led Zeppelin és Foo Fighters. Ott a helyed!
A Street Sixteen tagjai: Czutor Simon (basszus gitár) Tóth Csanád (gitár) és Tóth Mátyás Iván (dob). Mindhárman játszanak mindegyik hangszeren és énekelnek is. Régi és újabb nagy rock zenekarok dalait adják elő erős feldolgozásban. Legutóbbi fellépéseik a Budapest Parkban és a Sziget Fesztiválon voltak, a Tribute színpadon, a Sziget történetének első gyerekzenekaraként.
MINDEKÖZBEN:
Részt vehettek nyomozással egybekötött lézer akadálypályánkon a Klubszobában, még Bisztrónkban kipróbálhatjátok magatokat workshopjaink egyikén: lesz ékszerkészítés, hajfonás, hennafestés és érkezik hozzánk a La FlorArt.
A La FlorArt koncepció egy újrahasznosított, indusztriál stílusból forrta ki magát. Egyedi üvegekbe, főképp régi kémiai lombikokba ültethettek a mikroklímának megfelelő, örökzöld növényeket. Az üvegek különlegessége abban rejlik, hogy mindegyik egyedi gyártású, fújt üveg és már nem kaphatóak máshol. A növények többsége lassú növésű, melyek bírják a párás környezetet és kevesebb gondozást igényelnek.
Amennyiben Te is szeretnéd egy ilyen különleges növénnyel díszíteni a lakásod, mindenképp látogass el a Turbinába, és készítsd el a sajátod!
Karácsony Flóra és Takács Orsolya kiállítása is megtekinthető lesz a kiállítótérben:
Jegyvásárlás
JEGYEK
Vlll. kerületi lakcímkártyával a belépés féláron!
ELŐVÉTEL
Felnőtt jegy / 2000 Ft
Gyerek jegy (2 éves kor felett) / 1000 Ft
Családi jegy (2 gyerek, 2 felnőtt) / 5000 Ft
HELYSZÍNEN
Felnőtt jegy / 2200 Ft
Gyerek jegy (2 éves kor felett) / 1200 Ft
Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) / 6000 Ft
Facebook esemény

Közelgő események