×
2.07. szerda 18:00 → Klubszoba
TRANSCENDENT WAVES ⁓ ZSÁGER BALÁZS & GARPO, COLOBOMA, NATALIE SZENDE
Zságer Balázs & Garpo (live)
Natalie Szende (live)
Coloboma (live)
“There is no beginning, no end. And all at once, the outward appearance of meaning is transcended. And you find yourself struggling to comprehend a deep and formidable mistery.” – David Bowie
Zságer Balázs új, hiánypótló ambient live act sorozata ezúttal az atmoszférikus, meditációs zenékre fókuszál – azoknak szól, akik szeretnek elmerülni az élőben megszülető ambient szövetekben és a pszichedelikus elektronikus zenékben.
Hogyan fejleszthetjük a hallgatás képességét magunkban? Mi folyik a saját elménkben, miközben hallgatunk? Hogyan zárhatjuk ki maximális mértékben a külvilágot? Milyen élményekkel lehetünk gazdagabbak, ha elmélyülünk a hangok magával ragadó világában, amely minden pillanatunkat áthatja? – A Transcendent Waves sorozat ezekre a kérdésekre keresi a választ.A meditációs hallgatás segítségével mélyebben éljük meg az öntudat és az éberség pillanatait. A hangok gyógyító ereje hatással lehet a figyelmünkre, a kreatívitásunkra egy olyan világban, amely napról napra hangosabb lesz.
A live-act szeánszra szönyegekkel és fotelekkel készülünk, de nyugodtan hozzatok magatokkal jógaszönyeget, hálózsákot.
Jegyvásárlás

JEGYEK:

Early Bird 2900.- SOLD OUT!
Kedvezményes 3500.- SOLD OUT!
Teljesárú 3900.-

Facebook esemény

Közelgő események