×
3.11. péntek 19:00 → Nagyterem
SZEDER, vendég: Lámpaláng

Szeder, a Junior Artisjus díjas énekes-dalszerző 2014 óta meghatározó része és egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. A Reggeli dal és Feri feneke írója sok szívbe belopta magát kortól és nemtől függetlenül. Bájos, szókimondó, humoros, hol könnyed, hol mély szövegeihez egyedi, egyszerre karcos és lágy hang párosul. Új anyagában a sanzonos alapokat integrálta egy dinamikus, sokszínű, már-már rockos világba.
Harmadik lemezével, a Bátran lépekkel Szeder bátran lépett egy új szintre. A szövegek mélyebbek, személyesebbek lettek, segítenek válaszokat találni az útkereső embernek a mai változó világban. Legfrissebb kislemeze, a Belső napfény is ezen az úton segít tovább menni, a karantén alatt született dalok segítenek belső kapaszkodókat találni az összeomlás közepén is. Újdonság még a hangszerelés, mandolin és steel gitár is megjelent a zenekarban a zenekari tagok változásával.

Szeder-Szabó Krisztina – ének, gitár, szinti
Bodacz Péter – gitár, mandolin, steel gitár
Kristóf Martin – gitár
Hegyi Zoltán – basszusgitár, szinti

Klausz Ádám – dob

 

Lámpaláng:
A Lámpaláng akusztikus trió formációként alakult 2018 tavaszán. Dalainkat énekre, gitárra és hegedűre hangszereljük.
Zenénket vers-zene-ként definiáljuk, mivel magyar nyelvű dalaink szövegét kortárs költők verseiből, és költők kortárs gondolataiból merítjük. Ugyan a vers-alapú muzsikát sokan teszik be az irodalmi és színházi zene kategóriába, mi a megzenésített versek világán belül egy különleges, vagány, fogyasztható, mégis minőségi ízt képviselünk.
Első lemezünk Rejtettelek sokáig… címmel 2020 februárjában jelent meg.
A zenekar tagjai:
Tóth Orsi – ének
Kristóf Martin – gitár
Garai Nóra – hegedű

Elővétel:

2500 ft

Jegyek a helyszínen:

3000 ft

(hamarosan)

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események