×
12.16. csütörtök 19:00 → Klubszoba
SIKETFAJD X Újzenekar
Osztálykarácsony

Kedves Diákok, Tanárok, Kollegák, kedves Szülők és mégkedvesebb Szülői munkaközösség,
megint eltelt egy év, és nem csak talán lettünk bölcsebbek és öregebbek is; a 2021 pedig izgalmakban, eredményekben, örömökben és sikerekben kiváltképp bővelkedett!

Szokásunkhoz híven osztálykarácsonyi összejövetelt szervezünk, amivel hivatalosan is megnyitjuk a karácsonyi szünidőt! Ó IÓ CIÓ ÁCIÓ KÁCIÓ AKÁCIÓ VAKÁCIÓ!

Idén olyan jók voltak a gyerekek, a szülői munkaközösség pedig oly adakozó és nagylelkű, hogy két igazán különleges zenekarral ajándékozzuk meg az osztály szorgalmát, kitartását, kimagasló tanulmányi eredményét. Így a 2021-es osztálykarácsonyon fellép a fantasztikus SIKETFAJD és a hihetetlen Újzenekar, egyenesen Budapestről!
Olyan boldogsággal tölt el bennünket ez a rendkívüli koprodukció, hogy az egész iskolát szeretettel látjuk a rendezvényen! Sőt, mi több, kitárjuk osztálytermünk szűkös kapuját, hogy az érdeklődő szülők, nagyszülők, testvérek, és barátok is részesüljenek a karácsonyi csodában!

19:45 SIKETFAJD

21:00 Újzenekar

Jegyvásárlás

Elővételes jegyek:

1500 ft

Tombolajegy:

1800 ft

 

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események