×
1.29. szombat 14:00 → Nagyterem
SOLD OUT // NVC x Extrawelt LIVE x Subjected ❍ Napturbina

A Klubszobába még elérhetőek az utolsó jegyek limitált számban!

◖Az Extrawelt duóval gyakorlatilag együtt nőtt fel az NVC. A formáció születésekor, 15 évvel ezelőtt még ifjú promótercsapatként hoztuk el őket Budapestre első nagy dobásunkként.
Most a 15. születésnapi turné keretei között érkeznek hozzánk, ebből a meghatározó alkalomból összetrombitáltuk a régi nagy csapatot egy közös, nappali ünneplésre.

Nagyterem (NVC) / Start: 14:00

EXTRAWELT LIVE
Naga + Beta (House2House)
Isu + Sinko (Technokunst / Lick The Click!, NVC)
Tolo + Falcao (LavaLava)
Dr. Zoidberg + Subotage (NVC)

Lights and Visuals: Kati Katona

Klubszoba (by Tripolar) / Start: 16:00

Subjected (Vault Series, DE)
Katamii
Mankind
Subotage

◖Ahogy a lineupból is látszik, fellépnek barátaink, példaképeink, csupa olyan hozzánk közel álló ember, aki részt vett az NVC 2004 óta tartó történetében – ezúttal egy olyan helyen, amelyet végre az otthonunknak nevezhetünk – a Turbinában.

Az Extrawelt tagjai már több, mint két évtizede tágítják az elektronikus zenei univerzumot, megállíthatatlan sebességgel. Arne Schaffhausen és Wayan Raabe, akik a szüleik által szervezett bulikon cseperedtek fel, alkottak már a ‘90-es, 2000-es években is, amikor is a legendás Boshke Beats-nél Midi Miliz néven ontották magukból a jobbnál jobb psytechno szerzeményeket. De akkor írták bele magukat kitörölhetetlenül az elektronikus zene nagykönyvébe, amikor leszerződtek a James Holden által jegyzett Border Community kiadóhoz. Az Extrawelt zenéje azóta is galaxisokat épít és bont le sajátos zenei nyelvén, a srácok aktívabbak, mint valaha és alig várjuk, hogy újra megölelhessük őket egy hamisíthatatlan NVC buli keretei között – szombaton nappal.

A kistermet a Tripolar hipnotechno hármasa hosztolja majd, Subjected első budapesti fellépésével.

Jegyvásárlás

Early-Bird:

3500 ft

Elővétel I. NAGYTEREM:

4500 FT

Elővétel II. NAGYTEREM:

5500 FT

eARLY-BIRD KOMBINÁLT:

6000 FT

elővétel i. kombinált:

7000 ft

Elővétel ii. kombinált:

8000 ft

ELŐVÉTEL KISTEREM:

3000 Ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események