×
2.15. csütörtök 20:00 → Nagyterem
NVC presents Extrawelt in concert
Arne Schaffhausen és Wayan Raabe húsz éve igazolja, hogy az elektronikus tánczene irgalmatlanul széles spektrumában, ahol a megszokott világ véget ér, ott kezdődik az Extrawelt.
Dinamikus-melodikus, az eseményhorizonton túli, a legbelsőbb szervekig hatoló sound designban fogant opuszaik INOTA után most egy csütörtöki klubkoncerten is érvényesülnek (a korai esti koncertsávban), ami egyben az NVC szervezőcsapat megújulását és visszatérését is fémjelzi – mindezt a Turbina új hang- és fényparkjának érzéksimogató keresztmetszetében.
A korszakalkotó német duó minden egyes újabb fellépésre lehetőségként tekint, hogy a kimatekolt spontaneitás áradatában, élőben manipulálják saját zenéiket – mindezt olyan felszereléssel, amit a legtöbben a stúdiójukban tartanának gondosan őrizve. Az eredmény egy olyan live act, aminek középpontjában a letisztultság áll, illetve a hangzásuk legmélyebb magjának nagy gondossággal történő bemutatása, ami éppúgy igyekszik emlékeztetni mindenkit a techno minimalista múltjára, ahogyan fényt derít a jövőre is. Ami az ő elképzelésük szerint fényes, és minden körülmény ellenére összességében jó irányba halad.
________________________________
❖ NAGYTEREM (20:00-24:00) ❖
Extrawelt
Sinko
Beta
— after hours (00:00-06:00) —
Normal Tamas
Dr. Zoidberg
Hexcode
Ipar
❖ KLUBSZOBA (20:00-24:00) ❖
Lavalava w/ Tolo & Falcao
— after hours (00:00-06:00) —
Nova Gravity
Maron
Adis Is OK
Jegyvásárlás
❖ JEGYEK ❖
Early Bird – 6500 HUF (érvényes az after hoursra is)
Presale 1 – 7500 HUF (érvényes az after hoursra is)
Presale 2 – 8500 HUF (érvényes az after hoursra is)
Csak after hours – 3500 HUF
Facebook esemény

Közelgő események