×
10.12. csütörtök 20:00 → Klubszoba
Nunki Bay Starship // Turbina Klubszoba
AZ ÉV UTOLSÓ BUDAPESTI NUNKI BULIJA A TURBINA KLUBSZOBÁBAN!
Menjetek rá a jegyekre, mert limitált a férőhely!
A Nunki Bay Starship legénysége ismerős lehet a nagyközönségnek népszerű, hazai zenekarokból. Ebben a projektben egyesítik zenei tehetségüket és inspirációjukat, létrehozva ezzel saját, különleges univerzumukat. Stílusukat “audiovisual wormhole”, avagy audiovizuális féregjáratként határozzák meg – zenéjük a pop, a neosoul, a jazz elemeivel operál, pszichedelikus és r&b ízekkel fűszerezve.
Bemutatkozó anyagukat, a Magnetic Resonance Imagination-t 2018-ban adták ki, melyet egy évvel később az első nagylemez, a Sigma Sagittarii követett. Lehetőségük volt nagy budapesti klubokban játszani (Akvárium Klub, Magyar Zene Háza, Trafó, Instant) országszerte turnézni és többek közt olyan fesztiválokon fellépni, mint a Művészetek Völgye, a SZIN, a Campus, a Fezen vagy a Paloznaki Jazzpiknik.
2021-ben, egy tagcserét követően, új anyagot jelentettek meg From a Proper Distance címmel. Ez a lemez új, letisztultabb zenei irányt mutat, és olyan problémákat, ideológiákat vesz górcső alá, melyeket szeretünk a szőnyeg alá söpörni a mindennapi életünkben. Idén két single megjelenésük volt, a Summer Camp Memories egy izgalmas AI videó keretében jelent meg, az ADHD-ról szóló Unscramble-höz Mártondani (Ricsárdgír) forgatott szürreálisan agymenős klipet.
Jegyvásárlás

JEGYEK

Elővétel / 2.200 Ft

Helyszínen / 2.800 Ft

Facebook esemény

Közelgő események