×
1.11. szerda 19:00 → Nagyterem
Makrohang

‘Kiszámíthatatlan, hangos és szép’ – a zenekar így jellemzi saját zenéjét, amit elemi energiával szólaltatnak meg a színpadon, bejárva az agresszív zúzástól a szentimentális balladákon át az epikus nyitásokig a legszélsőségesebb hangulatokat. Mindehhez Bartha Márk készített egyedi, a zenét élőben lekövető fény-showt.

Hat év hallgatás után tért vissza a tízes években európai színpadokat is megjárt, instrumentális zenét játszó makrohang. A trió hamar berobbant a fővárosi koncertre járók köztudatába, megnyerték az A38 tehetségkutatóját, a Talentométert, és rövid időn belül országszerte és közép-európában is turnéztak, valamint olyan külföldi fellépők előtt léptek fel, mint Shigeto, La Dispute vagy az Elektro Guzzi.

Visszatérésük előtt 2017-ben léptek fel utoljára, tagjaik pedig azóta olyan zenekarokban játszanak mint a jazzbois vagy a New Fossils, de saját bevallásuk szerint hatalmas űr maradt mindannyiukban a hiátus alatt. A szeptemberi, teltházas visszatérő koncertjük pedig arról árulkodott, hogy a közönség is hasonlóan érez.

A visszatérésük utáni első koncertjükön előadják  teljes koncertműsorukat, melyhez Bartha Márk készített egyedi, a zenét élőben lekövető fénytervezést.

Kapunyitás: 19:00

Jegyvásárlás

Jegyár: 4800FT
Elővételes jegy: 4200FT
Early-Bird jegy: ELFOGYOTT

Facebook esemény

Közelgő események