×
3.17. péntek 23:00 → Klubszoba
Kozmosz Atlasz

◖A következő összejövetelünket a Nap-éj egyenlőség előtti pénteken tartjuk, ami legnagyobb örömünkre egy absztrakt időpillanat.
Ebben az időszakban a nappal és az éjszaka ugyanolyan hosszú. A sötétség és a világosság egyenlő, ám innentől kezdve egyre több napfény éri bolygónkat, aminek hatása mindenki számára érzékelhető lesz. Kezdetét veszi a csillagászati tavasz!

SILVER TORNADO
NOVA GRAVITY
SOLAR THINGS
SOLAR GRAVITY

◖A Mars-év hivatalosan az új asztrológiai év kezdetével, pontosan a tavaszi nap-éj egyenlőségkor kezdődik. A vörös bolygó közvetlenül befolyásolja tetteinket. Hajt előre bennünket és a legjobbat hozhatja ki belőlünk. Arra szólít, hogy hozzuk felszínre belső vágyainkat, és álljunk ki azok mellett. Magunk is csodálkozni fogunk, hogy mi minden sikerülhet. Ugyanakkor azt is megmutatja nekünk, hogy a nehéz időket is képesek vagyunk átvészelni, helytállni bennük vagy akár hatékonyan teljesíteni azokat.
Az este rezgésszámát Silver Tornado tudományos-fantasztikus párosa emeli! Az egész éjszakán át pulzáló zenei utazást pedig a Kozmosz Atlasz két rezidense vezeti: Nova Gravity és Solar Things.

Éjfél előtt

1000 ft

éjfél után

1500 ft

Facebook esemény

Közelgő események