×
9.08. vasárnap 15:00 → Egész ház
Kölyök Turbina – kalózok és sellők
Ismét a kölyköké a főszerep a Turbinában!
Tengernyi kaland vár szeptember 8-án, vasárnap délután minden izgő-mozgó, kúszó-mászó, vidám gyerkőcre a Turbina mesés falai között. Izgalmas vizekre evezünk, egészen a kalózok és sellők birodalmáig, ahol kézműves foglalkozásokkal és interaktív előadásokkal várjuk a legénység tagjait. A programot 0-9 éves korig ajánljuk.
PROGRAMOK:
Kuflisziget (NAGYTEREM)
Hangzörejek, animációs bemutató, dedikálás és felolvasás
Szeretnénk bemutatni a gyerekeknek a Kuflik koncepcióján keresztül az írói, az animációs és a zenei szegmensét is a filmkészítésnek, könyvadaptálásnak. A Tengerre, kuflik! részből vetítünk egy rövid részletet úgy, hogy Jurik Kristóf rendező interaktívan mesél arról, hogyan elevenednek meg a rajzok a képernyőn. Az epizód egyik felét Dániel András, a könyvsorozat írója olvassa fel, aki az előadás után dedikálja is a hozott vagy vásárolt könyveket.
Az előadáson a gyerekek kipróbálhatják Dániel András nagysikerű, „Egy kupac kufli” című mesekönyve alapján Alpár Balázs és zenésztársai segítségével a hangeffektezést, továbbá közös zenélésben is részük lesz a Kuflik kedvesen őrült világában.
A Pagonyt jóvoltából könyvárusításra is sor kerül majd, a KEDD Stúdió pedig plüssökkel és Kuflis játékokkal, foglalkoztatókkal is készül.
Hableányok birodalma (KLUBSZOBA)
Igazgyöngy-keresés, horgászás és sellőtánc a tengermélyi birodalomban
Kalózhajó (NAPPALI)
Hétpróba és krokodilszelídítés kalóz-módra
BISZTRÓ
A legapróbbak a Bisztrónkban felállított matatófalunkon tapogathatják ki a legkülönfélébb formákat, anyagokat.
KIÁLLÍTÓTÉR
A kreatív kölykök kipróbálhatják magukat kézműves foglalkozásainkon is:
– kampókéz-készítés
– lufikard hajtogatás
– kagylónyaklánc-fűzés
Játékszoba és szoptatósarok
Rácz Mónika a Léleknevelés blogjában a ma is alkalmazható alternatív pedagógiai és pszichológiai módszereket, ősi bölcsességeket és a saját tapasztalatait összegzi. A Kölyök Turbina keretein belül lehetőséged nyílik egy kötetlen beszélgetésre Mónikával, amelynek segítségével megélheted szülőséged legpozitívabb aspektusait azáltal, hogy gyermeked legjobb verziójának kibontakozását támogatod.
https://www.facebook.com/lelekneveles
Jegyvásárlás

ELŐVÉTEL:
Felnőtt jegy / 3000 Ft
Gyerek jegy (2 éves kor felett) / 2000 Ft
Családi jegy (2 gyerek, 2 felnőtt) / 6000 Ft
HELYSZÍNI:
Felnőtt jegy / 4000 Ft
Gyerek jegy (2 éves kor felett) / 3000 Ft
Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) / 8000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események