×
12.02. csütörtök 18:00 → Nagyterem
Kikeltető Negyedik Klubest
Denevér / Kebab / Laura / Pandóra Projekt

Idén ősszel négy klubesten mutatjuk be a 2021-es Kikeltető legizgalmasabb felfedezettjeit a Turbinában.

TÁMOGASD A KERET BLOGOT ÉS A KIKELTETŐT: https://keretblog.hu/donate/

DENEVÉR
A Denevér egy csepeli/chilei duó, akik post-punkot játszanak. A pályaműt a hátán viszi a basszusfutam, de ezzel nincs is semmi baj. Emellett jó az ének és a szólógitár is teljesen rendben van. Nagyon összerakott produkció, hallatszik a dalban egyfajta megfontoltság is. Nem váltja meg a világot, de addig is egy remek zúzós szám.

KEBAB
Kebab a XI. kerületből érkező rapper, aki már ismerős lehet a Kolorádós Keret színpadról. Elmondása szerint inspirációját a Móricz Zsigmond téri Groby elől gyűjti. Idén jelent meg első lemeze amiben 13 számon keresztül vezet minket körbe a budapesti éjszakán és másnapon. Ajánljuk bárkinek aki szereti a rappet és az ötletes szövegeket.

LAURA
Laura már régóta foglalkozik zenével, kiskora óra ez számára az önkifejező eszköz. Leginkább a pop, jazz és a blues műfajokat kedveli. Ha érdekelnek a külföldön “bedroom pop” címke alatt futó előadók, akkor érdemes rá figyelned a jövőben.

PANDORA PROJEKT
A Pandora Projektet 2021 elején alapította Major Dóra és Végh Janka Zsuzsanna, akik indie-folk-ként definiált hangzásukat vidékről érkezve Budapesten találták meg. Az azóta zenekarrá kiegészült formáció idén rengeteg helyen megfordult, többek között a Gozsdu udvarban, az A38 Hajón és a Művészetek Völgyében is. Táncolható, mozgalmas zenéjükkel fel kívánják szabadítani közönségüket, hogy velük együtt énekeljék-ugrálják ki problémáikat.

A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel a koncertek alatt, zárt térben mindig legyen rajtad maszk. Belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal.

JEGYÁR: 2000FT
ELSŐ 50 ÉRKEZŐNEK: 1500FT

BÉRLET, MIND A NÉGY KLUBESTRE: 6000FT

Jegyvásárlás csak a helyszínen
Facebook esemény

Közelgő események