×
5.27. szombat 18:00 → Egész ház
Kikeltető 2023 Záróbuli

Áprilisban egymás után háromszor töltötte meg a közönség a Gólyát, ahol az ország legfrissebb tehetségei mutathatták meg magukat, május 27-én pedig a Turbinában, két színpadon egymást követve lépnek fel a shortlisten szereplő előadók, és olyanok is akiket előző szezonokból ismerhetünk.

Visszatér a Gólyás Klubestekről az oldschool-newschool magyar rap új királynője, Sisi, a jazzes hip-hopban utazó Lighghty, az eddigi legnézetteb koncertvideót magáénak tudó Lenkke_, az újhullámos r’n’b-t meghonosító Kollár Dea, a kiváló debreceni posztpunk Lakótelep, Juhász Zoli, aki szerint az élet gyönyörű, valamint Mádava is, akinek a szólóprojektjére a Jazzboiz ugrott be háttérzenekarnak.

Az első Zeneházás performansza után itt debütál élőben WeAreGloria koncertszettje, valamint most láthatjátok először Kikeltetőn a Rancheros Melancholic-ot és a 313-at.
Velünk lesz a tavalyi évből Hegedűs Józsi és a Sophie M is, az afteren pedig LATO után a shortlistes Pepee és Dominimal, és barátaik, VVCsabberkick és Granato foglalják be a kistermet.

Jegyvásárlás

Early bird

3000 ft

elővételes

3500 ft

támogatói

10000ft

Facebook esemény

Közelgő események