×
10.14. szombat 20:00 → Klubszoba
KASSANDRA ✖ 5. SZÜLINAP ✖ Turbina Klubszoba
✖ 5 éves a KASSANDRA! ✖
2 évet mondjuk letagadhatunk a covid miatt, de akkor is szeretnénk veletek megünnepelni ezt a mérföldkövet egy all-nighter koncerttel, ahol rég – vagy talán még soha – nem hallott dalokat is előtúrunk a fiókból. Először fogunk nektek 90 percet játszani, ami egyben egy Guinness-rekord-kísérlet is. (Hogy túléljük-e. Khm.)
★ KASSANDRA ★
Bizarr dalszövegek, gyors váltások, szokatlan metrumok, ütemhangsúlyos riffek, bólogatós metál, poszt-rockos elszállás, fülbemászó pop-refrének.
A KASSANDRA 2018-ban jelentette meg bemutatkozó kislemezét én szóltam… címmel, melyet követően bekerült a Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé. Első nagylemezük 2020 januárjában landolt Mélyvíz címmel, melyet az Akvárium Klubban mutattak be. 2022-ben köszöni, jól van című live session kislemezzel adtak életjelet magukról.
A zenekar Nagy István (ex-Esti Kornél, Péterfy Bori & Love Band, Erik Sumo Band) – énekes, gitáros, zongorista – munkásságát viszi lemezre és színpadra, Borka Zsombor, Kolosai Fecó, Szeifert Jason Bálint és Vaskó Renáta tagok közreműködésével. Aki már hallgatta őket, az tudja, hogy szabadsággal, de biztos kézzel nyúlnak a különböző műfajokhoz, dallamos progresszív zenei élménnyé gyúrva. Számos hazai fesztiválon léptek fel – Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Fekete Zaj –, és játszottak az erdélyi Double Rise Fesztiválon is.
Jegyvásárlás

JEGYEK

Elővétel / 2200 Ft

A koncert napján / 2800 Ft

Facebook esemény

Közelgő események