×
4.23. kedd 19:00 → Kiállítótér
Kardos-Horváth János (Kaukázus) vacsorakoncert
Kardos-Horváth János dalszerző lesz következő vendége a vacsorakoncert sorozatunknak.
A Kaukázus zenekar frontembere a Bisztróba akusztikus műsorral érkezik, amit a Domovoj Projekt séfjei mellett Batta Ramon, a Gastro Trash mesterszakácsa hoz összhangba zenei tematikájú menüsorunkkal.
Az alkoholmentes italokról Horváth Kriszti gondoskodik, még Nagy Eszter a házi készítésű, fermentált, alkoholmentes italpárosításokért felel.
Az egy szál gitáros produkció a hallójáratainkon-, még a négyfogásos menüsorunk az ízlelőbimbóinkon keresztül utaztat meg minket április 23-án a Turbina emeleti, vegán Bisztrójában!
///
Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.
Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.
///
Kardos-Horváth János dalszerző. Pontos szövegei jól tükrözik a világot. A Kaukázus zenekar frontembere a magyar beat hagyományokat követve, a könnyűzenét mint kommunikációs teret használva dokumentálja korunkat. Ebbe az érzelmek, a globkrit, a közélet ugyanúgy benne van, mint a személyes kételkedés, keresés. A Turbina Bisztró-ba akusztikus műsorral érkezik. Ne legyen kétségünk, az ízlésesen megfogalmazott magyar szöveg és a fülbemászó dallamok igenis megállnak, megutaztatnak egy szál gitárral is!
Jegyvásárlás
JEGYEK
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (ital nélkül): 16.500.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholos italcsomag): 24.000.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholmentes italcsomag): 22.000.-
Facebook esemény

Közelgő események