×
1.26. péntek 19:30 → Klubszoba
Jack Holler – vendég: Kustan Adam Trio
Kapunyitás: 19:30
Kustan Adam Trio: 20:00-20:45
Jack Holler: 21:00-22:00
//Jack Holler//
Érzelmes utazás a blues és soul inspirálta zene világába.
A Jack Holler Band 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. A zenekar azóta számos mérföldkövet tudhat maga mögött, amelyek közül a legutolsó állomást a ’Heartbroken Rhythm Syndrome’ című nagylemez jelentette. A 9 számos nagylemez nyitódala (Useless) a Budapest Movie Awards, illetve a prágai klipszemle keretén belül is díjat nyert.
Ezen a koncerten felvonultatják zenei repertoárjuk legfontosabb állomásait, amely a lassan hömpölygő balladáktól egészen a fúziós zenéig terjed. Továbbá a Turbinában csendül majd fel először néhány vadiúj, magyar nyelvű szerzeményük is.
//KUSTAN ADAM//
A feltörekvő modern blues/soul generáció tagja, debütáló lemeze 2021-ben jelent meg “I Ain’t Got A Car” címmel, majd az album dalaival járta a klubbokat, és fesztiválszínpadokat. 2022-ben 2 kislemezt jelentetett meg. Idén több európai városban is turnézott, jövőre pedig új albumot tervez rögzíteni. Hangzása vibráló és színes, tisztelettel nyúl vissza a blueshoz, és a 60-as évek rock zenéjéhez, amit modern alternatív elemekkel kever.
KUSTAN ADAM TRIO:
Kustan Adam – Guitar & Vocal
Mezei Zoltan – Bass
Vertes Peter – Drum
Kovacs Alfred – Trumpet / session /
Jegyvásárlás

JEGYEK
Elővétel / 2500 Ft
Helyszíni / 3000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események