×
3.04. péntek 19:00 → Klubszoba
hari_drama gatyán van.
vendég: VAHÚR csodát lát

Mindannyian érezhettük hogy nehezen indul ez az év; az élet minden területén sejthettük a merkúr retrográd jelenlétét. ☿️
A hari_drama például összekeveredett a kozmikus mosógépben és ennek következtében egy óriási gatyára került rá, amelyről azóta se szabadultak. Egyedül a közönség segítségével tisztulhat ez a Karmikus folt s kerülhet a csapat végre Top-ra
az este folyamán rengeteg újdonság várható, bármi előfordulhat, lehetőleg hozzatok esőkabátot és tornagatyát.
👖👖👖
Várhatóan Gatyán Lesznek (Ábécé sorrendben):
Alpár Sikó (Hakumba)
A hírhedt Mushu Izrael (sehonnan)
Benedek Puchner (Tamáska Gabi Band, George Michael – 2004 „Patience” tour, Benkő máté swing band)
Domonkos Pozsgay (pddoma soundcloud, Stones Throw Records)
Martin Horváth (Telekom)
Mádava Papp (ISKCON)
Mukunda Papp (ELEVATED cpt. BRAINSTORM, TPSRPRT, CEO Universal Music)
Nate Miller (Funkytown, John Pattituci’s League of Lanky Bass-Men)
Péter Stanfel (Blue Flamingos Quartett, Tiny Tim, shlukk, Meg egy Cukorka, The Luckies)
Zsombor Bóna(The Matter, Ty Segall, Carson Coma)

 

A VAHÚR csodát lát mindenki utolsó mentsvára. Titkos szerelmeid ők, akik nem válaszolnak a szerelmes leveledre. Szeresd őket, mint tenmagadat, és a haza fényre derül !! Megjelent a zenekar hosszú ideje készülő második nagylemeze, a Juvenil Gyümölcsöskertje !! A burjánzó dalfürtök egy izgalmas kreatív időszak gyümölcsei:
„Több, mint 200 stúdióban töltött óra után, 3 vendégzenész és 1 fordító segítségével az évezred legjobb lemezét őrizzük meg az örökkévalóságnak. 11-ből 7 dal 5 percnél is hosszabb, de 3240 másodperc alatt csak 3-szor hangzik el a talicska szó. 1 versmegzenésítés, 1 latin nyelvű kántálás, 1 instrumentális akusztik calming, deep sleep relaxation is helyet kapott az albumon. A dalok között szöveges és zenei ide-odautalgatások teszik egész estés produkcióvá Juvenil Gyümölcsöskertjét.”

Jegyvásárlás

Jegyek:

hamarosan!

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események