×
5.08. szerda 20:00 → Klubszoba
FAM: Festival of Abnormal Music DAY1
▧ A „Festival of Abnormal Music” (FAM) rendezvényét május 8-11. között első alkalommal szervezi meg az Inverted Spectrum Records, 8 budapesti helyszínen (Turbina, Gödör Klub, Auróra, Gólya, Dobozi 21, Blutorange, Susuka, és a Népszíntér), 26 budapesti, dunaújvárosi, debreceni, belgrádi, ankarai és tokiói zenekar valamint DJ közreműködésével.
▧ A FAM egy több műfajú alternatív zenei fesztivál, amely tudatosan sérti a bevett zenei stílusok, szubkultúrák és körök közötti határokat, és olyan változatos zenei formákat mutat be, mint a heavy pszichedelikus rock, avantgárd jazz, kísérleti elektronika, ipari zene, math rock, synth punk, outsider énekes-dalszerzők, szabad improvizáció és progresszív pop. Ez nem egy szűk értelemben vett kísérleti zenei rendezvény, mivel a FAM-on sok előadó nagyon is rock’n’roll. A hangsúly a hiteles, kompromisszummentes, még a nem mainstream műfajokba is kevésbé illeszkedő zenei fellépőkön van, így a fesztivál egy nehezen meghatározható, de markáns művészi minőséget képvisel, amit nevezhetünk „abnormalitásnak”.
▧ A fesztivál május 8-án, szerdán, a Dobozi 21-ben a szerb outsider művész és zenész Arhivista (Dunavski Buzukije) kiállításának megnyitójával kezdődik.
☐☐☐☐☐☐☐☐■■■■■■■■
Turbina (bar area):
20:00-22:00 Suhaid
Turbina (club room):
21:00 Dupla Eutanázia (trash punk / trash pop)
22:00 Stone Sober (alternative psych rock)
23:00 Power Flower (synth punk / egg punk)
00:00 Korgoth (raw math rock)

▧ A belépő 4500 huf naponta, jegyek csak a helyszínen kaphatók.

Facebook esemény

Közelgő események