×
1.12. péntek 19:00 → Nagyterem
Évnyitó dübörgés a Turbinában
Újévi pénztárca kímélő buli recept:
– Végy egy kiváló budapesti szórakozóhelyet. 🍷
– Három friss ropogós magyar zenekart🎸🎶
– Adj hozzá Funk, Grunge, Alter és Garage magvakat🧂🧈
– Egy kis budapesti underground érzést ☠(ahogy anyu szereti❤)
– Hagyd őket forrni egy estére,💥♨️🔥
❗ És kész a tökéletes újévi hepaj ❗
– 19:30 – Illicit Passenger
– 20:30 – Butterbros
– 21:30 – Astorias
ASTORIAS [grunge/alter rock]:
Tudtad, hogy az Astoria az Astoria szállóról kapta a nevét, ahol rendszeres vendég volt Krúdy Gyula? Azért kedvelte a szállót, mert a takarító csak későn járt és igen halkan takarított. Így, nem keltette fel, mikor másnaposan egyik depressziós álmából a másikba zuhant.
És, (hogy őszinték legyünk) mindannyiunkban van egy másnapos, depressziós Krúdy, aki nem akarja, hogy hajnalban bejöjjenek a szobájába, csörömpölve takarítani.
A 2019-ben alakult Astorias elhozza az igazi Krúdy élményt. A budapesti underground vermeiből eredő zenekar, a grunge, indie és alternatív metalt keverve tesz róla, hogy hajnalban egyetlen csörömpölő lelket se kívánj a szobádba.
Csak a szépet – https://www.youtube.com/watch?v=hTm5ZvlsfkY
BUTTERBROS [garage/alternatív rock]:
A Butterbros zenekar maga sem tudja igazán belőni, milyen zenét játszanak, ők maguk „alapvető rock”-ként aposztrofálják a garage / brit / alternative / glam rock között ingázó kreatív önkiteljesedésüket, másképp csúfolva: zenéjüket. A power-trió 2020 nyarán alakult Budapesten, azóta 2 kislemezt és 6 videóklipet adtak ki, valamint olyan közismert fővárosi helyszíneken túrták fel a színpadot, mint az A38 Hajó, az Analog Music Hall, a Szimpla Kert, az Instant-Fogas Robot vagy a Dürer Kert. A zenekar 2023 októberében koncertet adott a Petőfi Rádió élő műsorában. Az együttes és zenéjük fő mozgatórugója a friss kenyérre lágyan omló, ujjnyi margarinréteg, és az erre érzékien elhelyezett, testes parizerdarab (valamiért).
Szar Kedvem Van – https://www.youtube.com/watch?v=b3sX4N-aE7w
ILLICIT PASSENGER [funk rock/grunge]:
Az Illicit Passenger egy budapesti rockzenekar, melynek változatos hangvételű zenéiben garantáltan mindenki megtalálja a saját fülének kedvező dallamokat.
Gyertek el és bulizzatok velünk egy hatalmasat!!
Deadly Taxi – https://youtu.be/ZRLydHB79tI?si=Vgo8Tv-iLxHGf4q_
Jegyvásárlás
JEGYEK:
– Early bird elővételes – 1500 Ft
– Elővételes – 2000 Ft
// Helyszínen 2500 Ft
Facebook esemény

Közelgő események