×
12.21. csütörtök 20:30 → Nagyterem
ETHNOTECH
Világzenés elektronika, törzsi léptek és meglepő fordulatok.
Az ősi hangszerek és az újkori technológia találkoznak, hogy közös nevezőre jussanak egy mate – unicum mellett.
Az Edith és a Pontoon után mostantól a Turbina fog helyszínéül szolgálni a törzsi gyűléseknek.
Az Ethnotech még csak nem rég lett 1 éves, de rendezvénysorozatból máris tovább cseperedett; most már zenei kollektíva (amit Obadu, NovaN, Zakhorov, Cord, Baladi, Meo Culpa, a Diznaray és az EarthJam alkot) hamarosan pedig közösségi kiadóvá igyekszik kinőni magát!
⫸ DIZNARAY
A Diznaray 2022 őszén alakult folk & bass formáció amit Kovács Sára /Dizna/ és Szatmári György /Dure/ párosa alkot (nevük a Samsara Boulevard és a Takkra zenekarokból csenghet ismerősen).
Zenéjük egyszerre progresszív és hagyományörző; ugyanolyan magabiztosan használják az elektronikus zenei hatásokat, mint a népi hangszereket és elemeket.
⫸ CORD
Hosszú ívekkel működő organikus technoid pszichedelia, viharosra sikerült meditációk, a szétszakadó időt megéneklő varázslók archetípusai idéződnek majd meg, hogy a lábdob ütemei és a basszusok zsigermozgatásával visszaállítsa a hallgatóság elméjét az ösztönös, törzsi szintre. Cord nem viccel, ha zenéről van szó; műveit olyan helyeken láttak napvilágot mint Astrix kiadója a Shamanic Tales, vagy épp a Merkaba.
⫸ ZAKHOROV
Zahár Fanni sokat hallott fuvolista, korosztályának egyik legismertebb hazai zenésze, akit a világ jazz színtérének számos pontján tartanak számon Berlintől Londonig. Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan producerrel és zenekarral működött már együtt. Mostanra már a dj pultot is beemelte a hangszerei közé, így utaztat majd minket a világ körül.

Jegyár: 3500FT
Elővételes jegy: 3000FT
Early-Bird jegy: 2500FT

Facebook esemény

Közelgő események