×
4.06. szombat 22:00 → Klubszoba
DIRTY CASH

Az egyenlőség kulcsfontosságú. Egy igazi queer klubkörnyezetet építünk a hasonlóan gondolkodó emberek számára, hogy kifejezhessék magukat és felfedezhessék identitásukat anélkül, hogy üldöztetéstől kellene tartaniuk. Rendezvényeink hidat képeznek az LMBTQ+ közösség és barátaik számára a klubzene eredendően queer eredete és napjaink legfinomabb house / disco / deep / hard-groove / techno / hard-house dallamai között és azon túl. A Dirty Cash garancia a végső erőműves élményre minden csajnak, csodabogárnak és queerdónak.
DJ-k: Vatsanah, Klayman, SVR101, Terminal.

A DIRTY CASH egy queer szervezet, ezért a táncparketten nem tűrünk meg zaklatást, szexizmust, rasszizmust, homofóbiát, idegengyűlöletet, nőgyűlöletet, bigottságot stb. A szabályok mindkét irányba érvényesek, nem fogadjuk el a „heterofóbiát” sem. Minden nemet szívesen látunk és ezt komolyan is gondoljuk.

Tiszteljük egymást és értsük meg a valódi értelmét, ha valaki visszautasítja a közeledésedet és „nemet” mond. Bármilyen helytelen viselkedés esetén eltávolítunk a rendezvényről és a jövőbeni rendezvényekről is kitiltunk.

Az ajtók 22:00 órakor nyílnak. Rendezvényünk reggel 6:00 órakor ér véget.

Kérjük, hogy ne fotózzanak és élvezzék a pillanatot, de nem tiltjuk.

Fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a belépést, ha úgy gondoljuk, hogy veszélyt jelentesz magadra vagy másokra.

Ha nem érzed magad biztonságban, bármilyen kérdésed vagy nehézséged van az éjszaka folyamán, kérjük, fordulj a személyzet egyik tagjához, vedd fel velünk a kapcsolatot az Instagramon (@dirtycashbudapest) vagy írj nekünk a Facebookon keresztül. Bármilyen más kérdés esetén kérjük, használja a dirtycashbudapest@gmail.com címet.

Találkozunk a táncparketten!

DIRTY CASH

Jegyvásárlás

Jegyár: 3500FT
Elővételes jegy: 3000FT
Early-Bird jegy: 2500FT

Facebook esemény

Közelgő események