×
1.19. péntek 19:00 → Nagyterem
Csinszka live debüt koncert + OPEN kiállításmegnyitó
Csinszka live debüt koncert a Turbina nagytermében!
Az erdélyi születésű, budapesti énekes-dalszerző Csernik Csinszka, jó pár éves koncert szünet után, először áll önállóan színpadra és mutatja be nekünk debüt albumát, ami a ‘Finally Opening Up’ nevet kapta. Eddigi munkásságában kísérletezik az alternatív r&b, hip hop, és fúziós jazz, valamint pop/elektronika elemeivel. Improvizatív dallam világával és őszinte szövegeivel egy 12 lépcsős útkeresést térképez fel nagylemezén, keverve az élő és digitális hangzást, megalkotva egy hibrid dal csokrot.
billentyűk – Fodor Szabolcs Barnabás
basszusgitár – Ujj Misa
dobok Puchner – Benedek
gitár – Papp Mukunda
🦷🦷🦷🦷🌟🌟🌟🌟
OPEN kiállításmegnyitó:
Csinszka dallamai arra inspiráltak minket, hogy installáció keretein belül is szinesítsük a koncertélményt. Az album elkészültét és annak körülményeit vesszük alapul több médiát ötvözve, egy eklektikus, de mégis személyes teret létrehozva. A kiállításon főszerepet kapnak Vitray Anna Szofi fotói, illetve Kocsis Sára textiltervezései is amelyek az énekesnővel közös projektjük során készültek.
Az OPEN című kiállítás is a Turbina Kulturális Központ emeleti Kiállítóterében foglal helyet 2024. január 19-én 19.00 órától.
A kiállítást kurálja és megnyitja Danyi Blanka
Jegyvásárlás

JEGYEK:
Early bird / 2500 Ft ELFOGYOTT!
Elővételes / 3000 Ft
Helyszínen / 3500 Ft

Facebook esemény

Közelgő események