×
4.28. péntek 19:00 → Nagyterem
C*NZÚRA 360: Hundred Sins & Superflake

Az elsõ epizódban elhozzuk nektek az analóg Superflaket, aki bemutatja Screaming Janus lemezét, a misztikus maszkos Hundred Sinst és a magyar hyperpop megkerülhetetlen producerét, Zorzot.

///////////////////////////////////////////////

Superflake

A Superflake Fodor Máriusz egyszemélyes elektronikus projektje. Sok év színpadi zenélés után visszavonult a stúdióba, és elveszett a modulárok és szintetizátorok világában. Zenéjét a sötét hullámok, a burkológörbékkel megszelidített zajok, táncolható ritmusok jellemzik. Játszott az Analóg Balaton és az Elefánt előtt, a Fekete Zaj, Bánkitó, Fishing On Orfű és a Sziget Fesztiválon, valamint visszatérő vendége a Kamarave buliknak. A Tumor és Rules kislemezek után 2023 március végén jelent meg új anyaga „Screaming Janus” néven.

Hundred Sins

A titokzatos Hundred Sins zenei stílusát az experimental, bass heavy és túlszaturált szavakkal lehet jellemezni. EDM múltjának köszönhetően a zenéin megfigyelhetőek a trance-dubstep stílusjegyek amik nagyban meghatározzák a hangzását.

A maszk mögé rejtőző fiatal producer és karcos, punk attitűdöt sugárzó elektronikus hangzása megkerülhetetlen tényezője lett az új generációnak. Olyan előadókkal dolgozott együtt a közelmúltban, mint Beton.Hofi, AKC Misi, ajsa luna, Lil Frakk vagy éppen Azariah, de csinált zenét divatmárkának, a Klipszemlének és szerepelt a Dalfuárban legfrissebb évadában is.

2022 májusában jelent meg bemutatkozó, Opera című nagylemeze, amelyet a szakma és a közönség is kitörő lelkesedéssel fogadott.

Élőben, zenekarával kiegészülve terheli túl a szemeket és a füleket.

ZORZ

ZORZ egy basszuszenei producer/DJ, zenéiben és szettjeiben számos EDM-műfaj fúziója figyelhető meg, némi hyperpop behatással. Szóló megjelenésein túl dolgozott az évek során olyan feltörekvő újhullámos előadókkal is, mint Lidokami, ajsa luna vagy Grazzy.

Közelgő események