×
11.15. péntek 19:00 → Nagyterem
Bridge To Solace, Undying (US), Escalate
Tavaly szeptemberi teltházas Dürer Kertes reunion koncertünk után úgy éreztük, hogy ideje egy családias bulinak, hogy érezzük azt az esszenciát, ahonnan ez a zenekar indult: egy kisebb klub, kisebb színpad és közeli barátok.
Az Észak-Karolinai Undying a késő ’90-es és 2000-es évek meghatározó metalcore színterének egyik bástyájaként járta a világot, így több alkalommal fordultak meg Budapesten is. A két zenekar több, mint húszéves barátságát ünneplendő, az Undying európai újjáalakuló turnéjának nyitóestje lesz ez, ahol mindketten teljes hosszúságú koncertet adunk.
Vendégünk a veszprémi vegan straight edge zenekar, az Escalate, akik a közelmúltban jelentették be, hogy nagylemezük a patinás New Age Records gondozásában jelenik meg, várhatóan áprilisban!
A koncertre mindössze 400 db jegy kapható, így javasoljuk, hogy mihamarabb szerezzétek be ezeket, hogy ne maradjatok le erről a különleges buliról!
Jegyvásárlás

Jegyárak: 6.900 Ft (limitált elővételben a készlet erejéig – SOLD OUT), 7.900 Ft (elővételben a készlet erejéig, valamint a helyszínen, amennyiben marad) –

Facebook esemény

Közelgő események