×
12.01. szerda 20:00 → Nagyterem
Boiler Room Budapest
Alexandr, LAU, Route 8, Gnork

Tizenegy éve Blaise Belville úgy döntött egy gyárépületes rave-en, hogy felrak egy webkamerát a falra, és streameli a bulit: ebből a pillanatnyi döntésből született meg a Boiler Room, aminek kezdetei óta az elektronikus zeneiparra tett hatását világszerte sehol sem vonják kétségbe. A streamelt bulik sorozatának óriási szerepe van a leghatárfeszegetőbb DJ-k nemzetközi közönséghez való eljuttatásában, és számos lemezlovas köszönheti egy jól sikerült Boiler Room szettnek karrierje rohamos beindulását.

Most elsőként a Turbinában vehetünk részt egy kizárólag hazai fellépős Boiler Room bulin, ahol a fővárosi szcéna rezidens fellépői a nagytermünk tetőablakai alatt igyekeznek majd révületbe juttatni a jelenlévőket.
Az esemény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött- azoknak sem kell természetesen aggódnia, akik esetleg lemaradnának, hiszen az egész programot streamelni fogjuk. Regisztrálni a Boiler Room honlapján tudtok, a résztvevőket sorsolással fogják kiválasztani.

Lineup
Alexandr
LAU
Route 8
Gnork

Regisztráció:
boilerroom.tv/session/contemporary-scenes-budapest

Az eseményt a Miller támogatja.

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események