×
6.04. kedd 19:00 → Kiállítótér
Balla – Cz.K. (Platon Karataev duó) vacsorakoncert
Tavaly januárban jelent meg a Platon Karataev harmadik nagylemeze, a Partért kiáltó, amelynek dalaiban a zenekar tovább merül, és a létezés magját igyekszik körbejárni: módosult tudatállapotokban bolyonganak, találkoznak a határtalannal, valamint szembenéznek önmagunkkal és az elmúlással is. A dalok ezúttal duó felállásban csendülnek fel, az új album számai mellett korábbi szerzemények is elhangzanak majd, de a készülő negyedik lemezbe is bepillantást nyerhetünk.
Mindezt pedig nem egy hétköznapi köntösben élhetjük át, hiszen a Turbina emeletén séfjeink azon ügyködnek majd, hogy zenetematikus menüsorunkkal hozzák szimbiózisba a tányéron mindazt amit hallunk és amiről szó esik az estén.
Az ételekért a Domovoj Projekt séfjei mellett Batta Ramon, a Gastro Trash mesterszakácsa felel majd, páratlan alkoholos- és házi készítésű alkoholmentes fermentált ital szortimentmünket pedig a ház garantálja.
///
Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.
Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.
Jegyvásárlás
JEGYEK
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (ital nélkül): 16.500.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholos italcsomag): 24.000.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholmentes italcsomag): 22.000.-
Facebook esemény

Közelgő események