×
8.31. szombat 12:00 → Nagyterem
ANGELO MUSCO PHOTOSHOOT

Csatlakozzon hozzánk egy egyedülálló művészeti élményre az elismert művész Angelo Musco-val!
Örömmel jelentjük be a közelgő budapesti fotózást, amely Angelo Musco új projektjének, a „B.E. – Butterfly Effect”-nek a része. Ez a projekt a pillangóhatást vizsgálja, azt illusztrálva, hogy a kis változások hogyan befolyásolhatják az összetett rendszereket, ami erőteljes emlékeztető az egymáshoz való kapcsolódásunkra.

Mi az a pillangóhatás? A pillangóhatás egy káoszelmélet, amely bemutatja, hogy a kis cselekedeteknek milyen jelentős következményei lehetnek. Angelo Musco bonyolult módon több ezer emberi testet fog szövögetni, hogy olyan műalkotásokat hozzon létre, amelyek bemutatják tetteink hatását és az egyéni utak összefonódását az emberiség kollektív szövetével.

Miért érdemes részt venni? Ezen az eseményen részt venni azt jelenti, hogy átöleled és átöleli a közösséged. Ez egy egyszeri lehetőség arra, hogy hozzájárulj egy globális és jelentőségteljes művészeti alkotáshoz.

Az esemény részletei:
– Időtartam: A rendezvény időtartama: 1: 4 óra
– Cél: Testtextúrák létrehozása egy új műalkotáshoz.
– Módszer: A testek elkészítése: Fényképezés felülről, fehér háttéren, két fotóállomással. A víz kulcsfontosságú elem lesz, és a létrehozott szövedékeknek a folyékonyság és az összekapcsolódás érzetét kell közvetíteniük.

 

Külön köszönet: Turbina Kulturalis Kozpont, Gabriella Ban, Benedetto Sicca és a Budapest Art Symposium hihetetlen támogatásáért és azért, hogy lehetővé tették ezt az eseményt.
Várunk mindenkit augusztus 31-én erre a budapesti művészeti eseményre!
Angelo Musco Studio, Benedetto Sicca, Gabriella Ban

Közelgő események