×
12.22. szerda 18:00 → Nagyterem
AM:PM Label Night
Myra Monoka, Perrin, Superflake

A 11. éve aktív, pécsi gyökerű AM:PM lemezkiadó három izgalmas új produkcióval mutatkozik be a Turbina közönségének december 22-én!

Az estét Myra Monoka indítja egy nagy csomag új (és néhány régi) dallal, egy tőle ezidáig kevésszer látható élőzenekaros felállással. Bársonyos-hipnotikus énekhang, keserédes hangulatok, basszus-orientált beatek, valahol az elektronikus soul és az organikus popzene határvonalain.

Másodikként Perrin barátunk lép színpadra szuperdögös zenekarával, valamint nemrég megjelenet első lemezével, a ’High On Glitter’-el. Itt a nagyon masszív ritmusszekció, a szintik és a 70-es 80-as évek legjavához visszanyuló, mégis friss és mai témák tetején szörfölő kristálytiszta énekhang dobbantja majd meg a jóérzésű szíveket & lábakat.

Az estét Fodor Máriusz egyszemélyes elektronikus live-actje, a Superflake zárja, ami finoman szólva is egy erős befejezésnek ígérkezik. Zenéjét nem könnyű jellemezni, de ha mégis a gépek veszik át majd felettünk a hatalmat, akkor valószínű ez fog szólni amikor fellázad az emberiség és a végső csatába indul. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott, ellenben garantáltan maradandó élmény!

Jegyvásárlás

Early-Bird jegyek:

1500 ft

Elővételes jegyek:

2000 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események