×
12.18. szombat 16:00 → Klubszoba
OMOH MOVES 002.
LMBTQ BOX

Az OMOH MOVES egy LMBTQ+ emberek számára létrehozott műhelysorozat. A program jelentős része olyan mozgásgyakorlatokból áll, amelyeket többnyire szeparatív és többnyire heteronormatív környezetben gyakorolnak, és ezért a queer emberek számára nehezen megközelíthetőek. Emellett a rendezvényen olyan queer gyakorlatok workshopjai is helyet kaphatnak, mint a drag, a vogueing vagy a waacking.

A második OMOH MOVES egy box workshop. A Golyaboksz csodálatos csapatával gyakoroljuk a box alapmozdulatait. Ha valaha is érdekelt a box tanulás, de soha nem volt lehetőséged, támogatásod vagy megfelelő körülményed, hogy kipróbáld magad, akkor ez a workshop neked készült.

Amíg mindenki számára biztonságos környezetet tudunk teremteni, addig az OMOH moves egy nem szeparatista tér marad. Ez egy queer esemény, amely igyekszik mindenkit befogadni, még ha nem is vagy az LMBTQ+ közösség tagja, akkor is szívesen látunk, ha tiszteletben tudod tartani és osztozni tudsz az értékeinkben és a queer térben.

A workshop két órán keresztül fog tartani, egy rövid szünettel megszakítva.

Elővételes jegyek:

2500 ft

(hamarosan)

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események