×
2.05. szombat 14:00 → Nagyterem
Lunar 604 Events // Return of Goatrance
Anoebis (BE) & Pavane (FR)

◖Nagy örömmel jelentjük be az oldschool goa és a trance szerelmeseinek, hogy 2022-ben egy új bulikoncepcióval térünk vissza a közönségkedvenc Suntrip- vezér, DJ Anoebis és a belga kiadó népszerű rezidense, Pavane főszereplésével! Màr régóta terveztük megidézni a műfaj hajnalàn fénykoràt élő nappali goatrance életérzést, és ennek megvalósìtàsàra a budapesti klubszcéna legfrissebb arculatú, új bàstyàja, a Turbina Kulturàlis Központ biztosítja a tökéletes helyszínt!

Az elmúlt időszakban úton-útfélen belebotlottunk abba a kérdésbe, hogy mikor lesz màr Lunar604 buli… és bàr
komoly kihívásokat tàmasztott elénk az elmúlt két év, rà kellett jönnünk, hogy ez a bulisorozat sokunk szàmàra volt egy olyan közeg, ahol zenei katarzisokat, meghatàrozó közösségi élményeket éltünk meg, és a sokszor zord külvilàgból ide mindig elmenekülhettünk. A goa vilàga szàmunkra mindig elsősorban a fentiekről szólt. Így nem volt kérdés, hogy a Lunar604-nek és a goatrance-nek vissza kell térnie, 2022. februàr 5-ét igazi közösségi ünnepnapként véssük be a naptàrba!

Anoebis (Suntrip Records)

https://soundcloud.com/anoebis

Pavane (Suntrip Records)

https://www.mixcloud.com/Pavane/

Benho (Lunar 604 events)

https://soundcloud.com/3enho

Metaverse (Lunar 604 events/ Suntrip Records)

https://www.mixcloud.com/metaverse2/

Jegyek

14:00-16:00

3500 ft

16:00-18:00

4000 ft

18:00-

4500 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események