×
11.11. csütörtök 18:00 → Nagyterem
Kikeltető Első Klubest
Ajsa Luna / Boebeck / Hocuspony / NND

Idén ősszel négy klubesten mutatjuk be a 2021-es Kikeltető legizgalmasabb felfedezettjeit a Turbinában.

TÁMOGASD A KERET BLOGOT ÉS A KIKELTETŐT: https://keretblog.hu/donate/

AJSA LUNA
Ajsa Luna néhány éve kezdett el saját zenéket írni, az elmúlt évben viszont már Hundred Sins alapjaira is énekelt. Idén érkezett meg bemutatkozó EP-je ami azóta szépen gyűjti a lejátszásokat az online platformokon. Szövegei mesebeliek, az alapok pedig atmoszférikusak. Ha érdekel az igazi minőségi elektro-pop, ő a te előadód.

BOEBECK
boebeck a pécsi dalszerző és énekes Andl-Beck Boróka művészi alteregója, aki zongorán kísérve írja és adja elő önreflexív, szövegközpontú dalait. Szerzői világában a szeretet és a hiány az, ami leginkább inspirálja. Egyelőre két dala elérhető, az “i am not” és a “red stars”, de már az A38 és a BMC mellett több helyszínen és fesztiválon is megtalálható volt fellépőként. Magyarországi munkálkodása mellett egy európai szintérre való kitörésen is álmodozik. Dalaiban érzékeny zongoradallamokon és őszinte dalszövegeken keresztül tekinthetnek a hallgatók önmagukba.

HOCUSPONY
A trú garázsszellemiség jegyében a tavaly egy próbatermi demóval debütáló és azóta is élőzenés formátumban operáló Hocuspony még nincs jelen zenemegosztó felületeken Valódi Stúdiós Felvétellel, de az idei feszitvál -és klubszezon során számtalanszor lehetett találkozni velük és a nyers, koszos és energikus hangzásukkal, amihez ráadásul magyar nyelvű dalszövegek társulnak.

NND
A rengeteg trap jelentkezőből idén NND (azaz Nándi) dala volt az egyik legérdekesebb. Autentikus sadboy trap egy melankólikus alapra, egy fülbemászó hookkal. Nagyon könnyen el tud bukni egy ilyen, de ennek a hajdúböszörményi srácnak sikerült nem elkövetni a klasszikus hibákat.

A fokozódó járványhelyzetre való tekintettel a koncertek alatt, zárt térben mindig legyen rajtad maszk. Belépés csak érvényes védettségi igazolvánnyal.

Jegyár: 2000FT
Első 50 érkezőnek: 1500FT
Bérlet, mind a négy klubestre: 6000FT

Jegyvásárlás csak a helyszínen
Facebook esemény

Közelgő események