×
3.03. csütörtök 19:00 → Nagyterem
iamyank: All Machines Will Fail
lemezbemutató

◖iamyank az elmúlt jó tíz évben igen nagy utat járt be zeneileg az elektronikától a kortárs klasszikus zenéig. A közönsége remélhetőleg bírja az újabb hirtelen csavart, az All Machines Will Fail ugyanis teljesen más világ, mint amiken át eddig utazhattunk vele. Az anyagot hosszú ideje gyúrta, majd megtalálta hozzá a megfelelő társakat is Mohácsi Mátyás (basszusgitár – Trillion, Grand Mexican Warlock, Shellbeach) és Kocsis Máté (dobok – ex-Idoru, Ghostchant) személyében.

“Az elmúlt években keletkezett egy vákuum: nyers erő és a hirtelen elsodró érzelmi állapotok nem tudtak megvalósulni az eddigi projectjeimben, mert sokáig nem találtam az ehhez megfelelő zenei formát. A zenekar új színt hoztak az életembe, amiért már most hálás vagyok nekik. Igyekszem nem determinálni semmit az All Machines Will Fail-lel kapcsolatban, ezt meghagyom inkább nektek.” – iamyank

Jegyvásárlás

Early-Bird Jegyek:

1800 ft

Elővételes jegyek:

2500 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események