×
12.16. csütörtök 19:30 → Nagyterem
Barkóczi Noémi x Cz. K. Sebő band lemezbemutató

Egy különleges együttállás, egy különleges évet záró este, ahol két dalszerző-énekes a magányos egyszálgitározást maga mögött hagyva már teljes zenekarral áll színpadra. Ráadásul mindketten friss lemezanyaggal.

Jó ideig csend volt Barkóczi Noémi körül, aki öt évvel ezelőtt jelentette meg első nagylemezét Nem vagyok itt címmel. Az egyedi hangvételű dalairól ismert énekes-dalszerző az utóbbi években látványosan a háttérbe vonult, idén azonban Dolgom volt címmel új nagylemezt rögzített zenekarával, amelynek tagjai Szőke Barna (Qualitons, MYGL, Hó Márton és a Jégkorszak) és Gulyás Kristóf (Hó Márton és a Jégkorszak, Jazzékiel, Mius). Az új album dalaiból azonnal felismerhető Noémi jellegzetes univerzuma, ami az új felállással színesebb és bátrabb hangszereléssel szólal meg a korábbiaknál.

https://spoti.fi/2ZSc6E1

Cz.K. Sebő egy alapvetően amerikai folk hagyományokra építő dalszerző, aki hosszú évek szólózása után, újabban zenekarral a háta mögött áll színpadra (Bradák Soma: dob; Szabó Benedek: basszusgitár). A trió koncertjeire egyedi, személyes hangulat jellemző. A Platon Karataev énekes-gitárosaként is tevékenykedő Sebő egyéni projektjében lassú, leginkább melankolikus, álomszerű dalokat énekel. Fő témái az elmúlás megélése, a létezés jelentéktelensége és a belső világ határtalansága. Ezen az estén új lemezét mutatja be a Cz.K Sebő, teljes zenekaros felállásban.

https://spoti.fi/3mSh4tE

Jegyvásárlás

Elővételes jegyek:

2000 Ft

Jegyek a helyszínen:

2500 Ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események