×
3.23. szerda 19:00 → Nagyterem
VibeChangers ft. Sena – concert & open mic
Random Trip + 7s presents

Új impro zenei est és verseny a műfaj két legismertebb zenekarától a Turbinában! A Random Trip és a Seven Seconds in the Future közösen nyitja meg havonta a színpadot! Új helyszín, új koncepció, csábító főnyeremény, és persze mindig változó vájbok minden zene rajongónak!

Az este első felében Delov Jávor (Random Trip) és Nagy Kristóf (7s) és meghívott vendégük visznek Titeket egy zenei kalandozásra. A második félidőben pedig indul a barátságos de mégis komoly verseny/jammelés! Várjuk a legvagányabb énekeseket, rappereket és szólistákat (szaxofon, trombita, fuvola, stb.) a mikrofon mögé, ahol három fordulóban versenyezhettek az este bajnoka címért és a vele járó alkalmi nyereményért amik sorsáról a házigazdák és a közönség együtt döntenek. Fődíjként a hónapok során legtöbbször diadalmaskodó énekes, rapper és hangszeres szólista a Random Trip 2022-es egyik budapesti nagykoncertjén mutathatja meg magát!

A zenei alapokat egész este Jávor és Kristóf szolgáltatják, a színpadra lépés jogát ők adják és (indokolt esetben) vonhatják meg.

“Nem a virtuozitáson van a hangsúly, hanem azon a láthatatlan rezgésen, amely sokszor kedvenc előadóinkból is árad és ami miatt nekünk is nehéz megmagyaráznunk, hogy mitől vagyunk libabőrösek, mitől perdülünk táncra, miért potyognak a könnyeink, vagy csak mitől van jobb kedvünk” – Jávor

„Rengeteg ügyes énekes, rapper és hangszeres van idehaza és a nagyvilágban. De mi azokat keressük, akikből még nem veszett ki (vagy újra tud lobbanni bennük) az a tűz, lelkesedés, szeretet és energia, ami miatt anno mind elkezdtünk zenélni.” – Kristóf

Jegyvásárlás

Elővétel:

1900 ft

A helyszínen:

2500 ft

Facebook esemény

Közelgő események