×
2.17. szombat 20:00 → Kiállítótér
Turbina Gallery: Klauqor-Színek Szürkületben
Megnyitotta kapuit a Turbina Kulturális Központ új kiállítótere; a Turbina Galéria!
Bár a ház az alapítása óta teret nyújtott különböző művészeti alkotások bemutatásának, a Galéria most egy önálló helyszínként és márka alatt állandó rendszerességgel ad majd otthont a kiállításoknak.
Második kiállítónk Klauqor magyar festőművész, aki elnagyolt mozdulatokat, megnyerő gesztusokat és hatásos színeket hoz el nekünk a szürkületben
Már fiatal korától kezdve a művészet iránti szenvedélyének köszönhetően fejlesztette stílusát, mely ma már egyedi és könnyen felismerhető. Munkássága során több művészeti irányzatot is kipróbált, de leginkább az absztrakt expresszionizmus hatja át alkotásait.
Művészete igazi kavalkád amiben több eszköz is helyet kap legyen azolaj-, zománc festék, spray, henger, spakli, üveg, vagy épp cukor..
‘Áramlat’ című műve 2023-ban a Debreceni Tavaszi Tárlat díjazottja lett, képei régebben a youngart, jelenleg pedig a DinDin galériákban elérhetőek.
Ezúttal régebbi festményei és nyomatai mellett legújabb, most először kiállított egész falat kitöltő 3 részből álló triptihonja is bekerül a tárlatba.
A megnyitó időpontja:
2024.02.17. 20:00
A Turbina emeletén a kiállítótérben.
megnyitja: Döbrösi Laura /színész, zenész/

Közelgő események