×
11.15. szerda 19:00 → Kiállítótér
Turbina Bisztró Grand Opening x Domovoj
Turbina Bisztró Grand Opening x Domovoj

A Turbina Bisztrója teljes lendülettel vág bele az újratalálkozásba. A korábbiakban megszokott helyszínen, de megújult köntösben, a Domovoj csapatának vegán, liofilizált, és fermentált remekműveivel, frissített italkínálatunkkal várunk titeket.
Az eseményen ingyenes borkóstolóval egybekötött falatozásra is lesz lehetőségetek a jóízű beszélgetések mellett.
A hangulatért Bodoo felel 18-21 óráig.

A Domovoj csapat bordó büfékocsijával és növényi alapú finomságaival a nyár legjobb fesztiváljain és bulijain találkozhattál. Az eseményeken felszolgált ételkülönlegességeken felül van egy rengeteg ötlettel rendelkeznek, aminek az elkészítéséhez egy foodtruck már igen szűkösnek bizonyul.
Ennek apropóján találtak el a Turbina Bisztrójáig, hogy együtt megélhessük az ételkészítés legmerészebb fordulatait.

Hitvallásuk, hogy a növényi alapú étkezés is lehet szuperizgalmas! Kísérleteikkel nem csak finom dolgokat szeretnének létrehozni, hanem emlékezetes ízélményeket is. Azt a fajta ízleléskultúrát és tudatosságot honosítanák meg a növényi alapú bisztróvilágban, amit a speciality kávéknál vagy a kézműves pékségeknél már megszokhattunk. Technológiákon és égtájakon átívelő kutatásaik nem titkolt célja, hogy az asztalra tett étel textúráiban, a fűszerezéssel meghívott világaiban és élettani hatásaiban egyformán gazdag és laktató legyen!

A belépés ingyenes!

Közelgő események