×
1.13. szombat 20:00 → Klubszoba
triola gang x BÖBE
~ triola gang
lefelé törekvő millenial trap a háromkerből
A triola gang Balogh Zsófi (Sofiyeah) és Gyarmati Fanny (Flanger Kids) trap duója. 2022 nyarán egy trap playlistet hallgattak, erre Fanny “fogd meg a söröm, ilyet én is tudok” felkiáltással írt egy alapot, Zsófiból pedig kiszabadult az addig mélyen szunnyadó rapper. Így született a Kislány és a Háda című két single is, majd jött két EP: a Bárcsak élnék és a Még forróbb tűz. Kiadójuk a Move Gently Records. Stílusukat minőségi trashként határozzák meg.
Még forróbb tűz EP:
fanlink.to/megforrobbtuz
~ BÖBE
BÖBE, a budapesti származású énekes-dalszerző-producer már 2019 óta alkot a keserédes pop műfajában. Az elmúlt években több hazai fesztiválszínpadon, és európai nagyvárosban is bemutatta dalait, emellett 2022-ben a budapesti Papp László Sportarénában, és a Győri Audi arénában is színpadra állhatott zenekarával. Glamour Women of The Year “Az Év Énekesnője” jelölésekkel és egy különleges, koncepcionális bemutatkozó EP-vel (Scale of Tones, 2019), valamint a Poisoned Paradise (2022) című koncepcióalbumával egyre szélesebb körben vált, ismertté szólóprojektje révén.
2023 májusában bemutatta első magyar nyelvű dalát egy különleges zenei videó kollaboráció keretében, majd kiadta EP-jét anyanyelvén, EGYMÁS OTTHONA címmel.
Jegyvásárlás

JEGYEK
elővétel / 2000 Ft
helyszín / 2500 Ft

Facebook esemény

Közelgő események