×
3.19. kedd 18:00 → Nagyterem
TECHNO SYMPOSIUM W/ CRB

A Budapest Art Symposium egy Benedetto Sicca által kurált multidiszciplináris projekt, amelynek célja, hogy a Turbina Kulturális Központ támogatásával a zenei és előadóművészettel foglalkozó művészek számára időt és teret biztosítson a megosztásra.

Ezen a kereten belül a Techno Symposium, lesz a második ciklusa az elektronikus zenei táblázatnak, a város legérdekesebb művészeivel. Minden összejövetel egy speciális fókusszal rendelkezik majd, amelyet a találkozó házigazdájával együtt határoznak meg.

Az első ciklus sikere után, amely elsősorban a Cdj-vel való dj-zésre összpontosított, ebben a második ciklusban olyan témákat is érinteni fogunk, mint az élő játék, a produceri munka és a bakelit. Lau elhozza hosszú oktatási hátterét, kiegészítve az alap setup mikrofonnal és dobgéppel; Klayman segít nekünk beugrani a vinyl-játék világába; Szoliver Slym-mel tér vissza, hogy egy közös produceri foglalkozást tartsunk, ami nyitott a kezdők és a tapasztaltak számára is: remélhetőleg lesz egy közösségi track a végén! És végül Crb zárja ezt a ciklust a Djing szórakoztatásának művészetével.

Mindenkit várunk, aki nyitott szemlélettel szeretne megosztani, gyakorolni és tanulni.

Minden egyes találkozón a művészek őszintén megmutatják a művészi és technikai eszközeikről alkotott nézeteiket; nyíltan válaszolnak a résztvevők kérdéseire, és megosztják a deckeket néhány résztvevővel, akik vágynak egy kicsit b2b-ni.

A részvétel ingyenes, de kérjük, jelezd, ha szeretnél csatlakozni az alábbi címre küldött levélben:

budapestartsymposium@gmail.com

a tárgyba írva a workshop nevét.

February 27 LAU – Live playing and freedom enjoying

linktr.ee/tothlau

March 5 KLAIMAN – mixing vynils and mash-uping cultures

linktr.ee/klaymandj

March 12 SZOLIVER & SLYM Interactive Production Session (all level welcome)

on.soundcloud.com/oYPFbFFtR2BL9PX1A + linktr.ee/slym_music

March 19 CRB – Entertaining by DJing

linktr.ee/crb.bp

Közelgő események