×
3.02. szombat 11:00 → Egész ház
SZINTISIMOGATÓ Tribal Market
Kirakunk néhány szintetizátort és egyéb kütyüt (dobgép, effekt, groovebox), hogy kedvetekre megcsavargathassátok. Közben szívesen beszélgetünk is róluk vagy szintézisről vagy sound design-ról vagy ami felmerül… 🎧🎛🎹
Napközben Tribal Market
https://fb.me/e/14pZbdwVT
Este dupla Carbon Based Lifeforms
https://fb.me/e/92rv0fMdU
————–
SZINTISIMOGATÓ
[szin-tee-si-mo-ga-to]
A „szintisimogató” egy ősi és mítikus eredetű esemény, amely során az emberek szintetizátorokat és elektronikus hangszereket próbálhatnak ki.
Az ókori Athén városában élt egy zenei látnok, aki állítólag az istenek ajándékaként kapott egy varázslatos szintetizátort a magas hegyekben tett szent utazása során. A szintetizátor volt az istenek hangszere, és annak mágikus hangjai az égi zenék kincseihez vezettek. Az emberek elözönlötték a várost, hogy a szintetizátort megsimogassák, és maguk is részesei lehessenek a mágikus hangzásnak. Így született meg a „szintisimogató” hagyománya, amely azóta is a zene szerelmeseinek körében él, és az elektronikus zene világának megismerésére szolgál. A szintisimogatók során az emberek lehetőséget kapnak, hogy megérintsék ezt a mítikus eredetű hangszert és felfedezzék az isteni hangokat.

Közelgő események