×
4.05. péntek 19:00 → Nagyterem
SZERETNÉK SZERETVE LENNI-pandóra projekt
SZERETNÉK SZERETVE LENNI✨🪩
Szerelem,összetört szívek,tombolás,kiabálás,szeretet,rózsaszín és rengetek csillám.
A Pandóra indulása óta hajtogatjuk minden adandó alkalommal, hogy szinte mindennél fontosabb az érzelmeink megélése, kifejezése vagy éppen feldolgozása.
Éppen ezért 2024 első Pandóra koncertjének -kicsit elkéstetve a valentinnapot- a SZERELEM/SZERETET a tematikája.
Szivecskék,celebrity crushok,összetört szívek,tombolás,kiabálás,szeretet,rózsaszín és rengeteg csillám: mi ilyenre tervezzük nektek ezt az estét a Turbina Nagytermében.
Tessék előhalászni a szekrény mélyéről a flitteres-rózsaszín ruhákat,és ne feledjétek: az eseményre limitált merch is készül,amikből csak itt tudtok majd beszerezni!
02.15 12:00–érdemes résen lenni, ugyanis limitált számú kedvezményes árú jeggyel kedveskedünk „legkoraibb korai madaraknak”
dresscode: minden jöhet ami csillogós, rózsaszín, lila és szivacskés vagy ezek egybe
vendég:
??? nagyon nagyon titkos
💃🏽pandóra projekt
A Pandóra Projekt egy fiatal, energikus duó, Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna formációja. A különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalok alapvetően indie -folk, avagy ethno – pop hangzásúak, egyszerű magyar népi motívumokkal vegyítve. 2023 elején érkeztek az első lemezükkel, aminek címe „körbe-körbe karikába”, mely szóösszetétel a párválasztó című dalukban szerepel, ami arról szól, hogy ahhoz, hogy magunkat felfedezzük és megtaláljuk, nagyon sok mindenki mást is fel kell fedeznünk. Ez a fajta körkörös, repetitív folyamat jelenik meg a lemez összes dalában, mert akár egy csalódás, vagy egy
fomo-féle felismerés is segíthet abban, hogy visszataláljunk saját magunkhoz.
addig is nagy ölelést küldünk nektek,
Dorci és Janka
(és a zenekar)
(és a stáb)
Jegyvásárlás

Jegyár: 4000FT
Elővételes jegy: 2990FT
Early-Bird jegy: 2490FT

Facebook esemény

Közelgő események