×
11.15. szerda 00:00 → Nagyterem
Szendrői Csaba irodalmi est
Szendrői Csaba az Elefánt zenekar frontembere, énekes-dalszövegírója közel 15 éve áll színpadon. 2018-ban az Artisjus az év dalszövegírójának választotta, de a zene mellett számos más területen letette már a névjegyét. Modern, bátor és kompromisszummentes szövegei mélyek, megindítóak, mégis egyszerűséget hordoznak magukban.
Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a Scolar kiadó már két kötetét is publikálta (Mintha muszáj lenne, A dolgok és amik mögöttem vannak), állandó vendége az irodalmi esteknek, kreatív szövegíróként is dolgozott, és a gasztronómia berkeiben is kipróbálta magát. 2020-ban találta ki az #olvasniszabad mozgalmat, amelyhez azóta Jakabovits Kitti pszichológus, irodalomterapeuta is csatlakozott. Célja az olvasás népszerűsítése, az önfejlesztés, az olvasás hatása az egyén személyiségére, tudatára és gondolkodására.
Az Elefánt zenéjét 5 albumon és számos single dalon át “szövegezte”, tízezres rajogótábora napról-napra követi posztjait.
Szendrői Csaba zsenialitása abban rejlik, hogy ikonikus képeket használva azonnal a psziché legmélyebb bugyraiba rántja a hallgatót, aki emellett még szabadon el is döntheti, hogy gondolkodni akar, vagy esetleg pogózva énekelni a tömeggel. Minden típusú műfajba be tud helyezkedni, legyen az szépirodalom, vagy populáris szórakoztatás. Az élmény garantált!
Jegyvásárlás

JEGYEK

Early bird / 3000 Ft
Elővételes / 4000 Ft
Helyszíni / 5000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események