×
3.22. kedd 20:30 → Nagyterem
SOLD OUT! // Elefánt segélykoncert

A KONCERTRE MINDEN JEGY ELKELT, de támogatói jegyet még tudsz vásárolni, ha szeretnél az ügy mellé állni. Köszönjük!

TÁMOGATÓI JEGY
Ez a jegytípus Neked szól, ha nem jössz el, de támogatnád az ügyet (támogatói jegy): 2,500 Huf

NORMÁL BELÉPŐ A KONCERTRE
Ez a jegytípus feljogosít a koncerten való részvételre (limitált): MINDEN JEGY ELKELT

Sziasztok!
Mi sem tudunk elmenni “szó” nélkül a háborús helyzet mellett, végtelenül szomorúak vagyunk, hogy családok, gyerekek, fiatalok, apukák, anyukák ilyen sorsra jutottak. El sem tudjuk képzelni, milyen lehet feladni az eddigi életünket, munkánkat, milyen lehet egyik napról a másikra elhagyni az otthonunkat egy utazótáskával, hátrahagyni azokat akiket szeretünk, elindulni a semmiből a semmibe.

Személyesen is megtapasztaltuk, milyen az amikor megérkezik a pályaudvarra a vonat, amiről száz és száz kiszolgáltatott ember száll le kialvatlanul, fáradtan, éhesen, egy bőröndnyi élettel a kezükben késő éjszaka.

Szeretnénk mi is segíteni általatok, veletek együtt!

Hálás köszönettel tartozunk a Turbina Kulturális Központnak, akik szó nélkül mellénk álltak a saját kezdeményezésük mellett és 2022. Március 22-én helyet biztosítottak számunkra, hogy a Ti részvételetekkel tarthassunk egy koncertet, melynek TELJES BEVÉTELÉT EGY UKRAJNAI SZERVEZET SZÁMÁRA TOVÁBBÍTJUK!
A koncerten való részvételre feljogosító belépőjegyek mellett támogatói jegyeket is vásárolhattok (ha nem tudnátok azon részt venni) hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy minél nagyobb összeget tudjunk utalni a rászorultaknak.

FONTOS – szeretnénk az itthoniaknak is segíteni, hozz magaddal egy pokrócot, vagy hálózsákot, elvisszük a pályaudvarra érkezőknek, abból van a legnagyobb hiány! Most számítunk Rátok igazán!
Köszönjük, ha jöttök velünk!

Menetrend:
KAPUNYITÁS: 19,30
KONCERT: 20,30

Jegyvásárlás

Koncertbelépő:

3000 ft

Támogatás:

2500 ft

Facebook esemény

Közelgő események