×
2.13. vasárnap 16:00 → Nagyterem
Right here, right now – művészetterápiás workshop

Emlékszel az Amerikai szépség végén a szélben táncoló zacskó jelenetére? Te is bele tudtál feledkezni a percekig tartó, már-már meditatív snittekbe? És ha igen, hogy jelenik meg ez a szemlélődés a mindennapjaidban? Észrevennéd ugyanezt a zacskót, miközben munkába igyekszel? Észrevennéd az apró részletben magát az egészet és a szépséget?
Az „Én itt vagyok, te ott vagy. Én jól vagyok, te hogy vagy?” című kiállításhoz kapcsolódó művészetterápiás workshopon arra buzdítunk, hogy állj meg, és figyelj befelé.
Február 13-án, vasárnap a kiállításban megjelenő képekkel, installációkkal és a képzőművészet eszközeivel közelítjük meg az ITT és MOST-ot. A foglalkozáson megvizsgáljuk, mit jelent számunkra a jelenlét és a részletekben rejlő egység. Megfigyeljük, milyen, ha önmagunkra reflektálunk és milyen másokkal együtt gondolkozni, kapcsolódni, alkotni és megosztani.

A foglalkozáson való részvételhez nem szükséges művészeti előképzettség.
Az esemény becsületkasszás, ajánlott adomány: 5000 Ft.

Foglalkozást vezeti: Horváth Enikő, Takács Dalma (SafeSpace) művészetterapeuta jelöltek
Regisztráció: safespace.budapest@gmail.com

A kiállításról:

A négy művész munkáiban közös a dokumentarista megközelítés és a szabadság, amivel megragadják a leghétköznapibb történeteket. A kiállított alkotások viszont teljesen különböző formákat öltenek. A feldolgozott történetek, az installálás formái és a megnyitó maga is egy játék a köznapival, amire jól reflektál egy internet bugyraiból előkerült, mémmé vált mondat:
” Én itt vagyok, te ott vagy. Én jól vagyok, te hogy vagy? ”

https://www.facebook.com/events/3125116627805669

Becsületkasszás esemény.

Facebook esemény

Közelgő események