×
12.18. hétfő 18:00 → Kiállítótér
Rebel Botanist: Személyre szabott parfümolaj keverés
Ezen a műhelynapon az intuíciót, a hagyományőrzést és a tudományos alaposságot figyelembe véve készítheted el saját illatodat magas minőségű növényi összetevőkből.
Ünnepelj vagy pihenj bármilyen hitrendszer szerint decemberben, a saját parfümöddel díszítve lehetsz a harmónia napkeleti bölcse.
Figyelembe vesszük a jelenlegi fizikai, lelki és szellemi állapotod, vagy akár azét is, akinek szánod a keveréket. A hozzád legközelebb álló illatokat tudod használni, kísérletezhetsz a mennyiségekkel, de szakmai segítséget is kapsz.
A keveréket, amit természetesen később is használhatsz, a klinikai aromaterápia elvei és a szakrális hagyományok alapján állíthatod össze. Így biztos lehetsz benne, hogy ártás nem, csak a tiszta
szándék és még tisztább hatóanyagok, ősidők óta használt gyógyfűkivonatok kerülnek az üvegedbe.
Hogy valóban sikerüljön e rövid idő alatt megteremtenünk a keverék iránti tiszteletet és a személyre
szabottság varázsát, a workshop befogadóképessége 8 személyben limitált.
Ha mindenképpen szeretnéd biztosítani a helyed, @banyanni-nál előregisztrálhatsz insta üzenetben.
Mácsadi Anni:
2014-ben kezdett el klinikai aromaterápiát tanulni a Panarom Aromaterapeuta Intézetben, a személyre szabottságban hisz a komplementer medicina és kozmetikumkészítés terén is. Keverékeit az egyénre és az aktuális állapotára illeszti, hogy az a maximális hatást tudja kifejteni. A workshop alatt segít megtalálni a saját hangod, amellyel dolgozni tudsz.
A workshop karmikus kiegyenlítése 6000 Ft, amely tartalmazza az elkészítéshez szükséges alapozó előadást, és természetesen a 10 ml-es, Cosmos-pozitív roll-on üvegcsébe zárt, terápiás tisztaságú olajokkal készített parfümöd.
A nagyüzemi lötybölést elfelejtheted, ünnepi ráhangolódással, szeretettel és nyugalommal várunk!

Közelgő események