×
1.16. kedd 16:00 → Kiállítótér
Rebel Botanist- személyre szabott parfümolaj készítés II.
Ismét parfümolajat keverünk! Ezen a műhelynapon az intuíciót, a hagyományőrzést és a tudományos alaposságot figyelembe véve készítheted el saját illatodat magas minőségű növényi összetevőkből. A workshop alapozó elméleti résszel kezdődik, majd egy illatoló blokk követi, hogy végül elmerülhess a keverésben.
Figyelembe vesszük a jelenlegi fizikai, lelki és szellemi állapotod, vagy akár azét is, akinek szánod a keveréket. A hozzád legközelebb álló illatokat tudod használni, kísérletezhetsz a mennyiségekkel, de szakmai segítséget is kapsz.
A keveréket, amit természetesen később is használhatsz, a klinikai aromaterápia elvei és a szakrális hagyományok alapján állíthatod össze. Így biztos lehetsz benne, hogy ártás nem, csak a tiszta szándék és még tisztább hatóanyagok, ősidők óta használt gyógyfűkivonatok kerülnek az üvegedbe.
A befogadóképesség limitált , a részvétel előlegfizetéshez (2000 Ft) és regisztrációhoz kötött, amit @banyanni-nál tehetsz meg insta üzenetben. Ne ess pánikba, ha nem azonnal válaszol; mindenképpen kapsz visszajelzést.
Banyáról:
Anni 2014-ben kezdett el klinikai aromaterápiát tanulni a Panarom Aromaterapeuta Intézetben, a személyre szabottságban hisz a komplementer medicina és kozmetikumkészítés terén is. Keverékeit az egyénre és az aktuális állapotára illeszti, hogy az a maximális hatást tudja kifejteni. A workshop alatt segít megtalálni a saját hangod, amellyel dolgozni tudsz.
A workshop teljes karmikus kiegyenlítése 12 000 forint, amely tartalmazza az elkészítéshez szükséges alapozó előadást, és természetesen a 10 ml-es, Cosmos-pozitív roll-on üvegcsébe zárt, terápiás tisztaságú olajokkal (nem MLM) készített parfümöd.

Jegyár: 2000FT

Facebook esemény

Közelgő események