×
3.14. hétfő 14:00 → Nagyterem
Pumping Blood w/ Lucia Lu (DE) ✷ WAVY ✷

✷ Lúcia Lu művészi érzékkel hozza közelebb egymáshoz a klubszcénákat. A berlini DJ a Hoe Mies bulisorozat és zenei duó társalapítója, mely missziójának tekinti a női és LMBTQ előadók felemelését, miközben hiphop és basszus zenékkel fűszerezi a városra jellemző techno hangzást. Szóló előadóként már inkább húz a keményebb ütemek felé, de így is perzselően keveri a hiphop, jersey club, és dancehall hangulatot a techno és ghettotech stílusokkal, mint azt már a HÖR-ben is többször bizonyította, lényeg, hogy a falról is izzadság folyjon. 3 órás budapesti debütálásának energiáit CRIME, AESZTETIK, és IPAR szettjei fogják támogatni.

A Klubszobában eközben a jelenlegi legrealebb budapesti kollektíva, a WAVY teljes brigádja bandázik majd, egyensúlyozva az alternatív, kísérleti hiphop, a lo-fi, a garage és a house határmezsgyéin. Improvizatív és intuitív pro házibuli a ganggel.

 

 

Jegyvásárlás

Early-Bird:

2500 ft

Elővétel:

3000 ft

 

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események